5 szívmelengető romantikus film a Netflixről Valentin-napra

Ha idén úgy döntenétek, hogy otthon ünneplitek a Valentin-napot, akkor a kettesben eltöltött vacsora mellé válogassatok a streamingszolgáltató számtalan romantikus filmje közül, hogy igazán tökéletes legyen az este.

Már csak néhányat kell aludni, és itt a Valentin-nap, aminek az egyik legjobb része, hogy akár a saját kanapénkon kuckózva is mozizhatunk a szerelmünkkel. Az egyik legnépszerűbb streamingszolgáltató egy sor bájos filmet kínál mindazoknak, akik pihentető módon szeretnék eltölteni ezt a napot. A sikeres könyvadaptációktól kezdve a franchise-okig bőven tartogat szórakozást a Netflix február 14-én. Íme, 5 film, ami biztosan megmelengeti a szívünket.

A fiúknak, akiket valaha szerettem (To All The Boys I’ve Loved Before)


Öt titkos szerelmes levél, ami a feje tetejére állítja a világot a középiskolás Lara Jean körül. A könyves adaptáció egy igazi tiniromkom, amit csak szeretni lehet. Talán nem túlzás azt állítani, hogy a megfilmesített kamaszkori románc a maga komédiájával és a remek színészi alakításokkal jobban sikerült, mint maga a regény. Tökéletes választás egy meghitt mozi esthez.

Miután (After)


A nagy sikerű ifjúsági regényből készült film garantáltan megmelengeti a nézők szívét. Az angyali ártatlanságú és szépségű Tess világa teljesen kinyílik, miután megismerkedik egy kiismerhetetlen és a szabályokkal dacoló sráccal. A kettejük közt kibontakozó szerelem és szenvedély arra készteti a lányt, hogy megkérdőjelezze mindazt, amit eddig magáról és a világról hitt.

Az utolsó szerelmes levél (The Last Letter From Your Lover)


A soha el nem múló szerelem története nem hiányozhat a Valentin-napi programból. A titokzatos levelek egy régmúlt románchoz vezetnek, aminek rejtélyét egy ifjú újságírónő igyekszik megfejteni. Vágy és emlékezés, ami két idősíkon bontakozik ki a képernyőn, és arra emlékeztet mindenkit, hogy sose várakozzunk, ha valakit igazán szeretünk.

Ha tudnád (The Half of It)


Ez a film egy bájos és léleksimogató történet a felnőtté válás nehézségeiről, amivel bárki tud azonosulni, aki volt már kamasz. Álmok, vágyak és belső vívódások egy kisvárosi környezetbe ágyazva, ahol szinte valamennyi szereplő a saját boldogságát keresi. Korosztálytól független bárki megtalálhatja a szépséget ebben a filmben, vétek lenne kihagyni.

A csókfülke (The Kissing Booth)


Ki ne álmodozott volna arról tinédzser korában, hogy titkon összejön a suli legmenőbb srácával? A filmet nézve kicsit újra élhetjük kamaszkori vágyainkat és az első szerelem bonyodalmának vicces helyzeteit. A csókfülke egy nagyon szerethető romantikus vígjáték, ami tökéletes kikapcsolódást jelent egy visszafogott Valentin-napi estére.

Nyitókép: STUDIOCANAL/Netflix Sajtószoba

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

 

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: