5 szuper meglepetés, ajándékozz pihentető, self-care élményt anyák napjára!

Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük, lepd meg életed legfontosabb támogatóját egy-egy szuper kozmetikummal és a mellé járó énidővel vagy egy nagy közös beszélgetéssel!

1. Mennyei fürdőzés

You’re the best ajándékcsomag, LUSH 6290 Ft

Az édesanyák sokszor mindenkire gondolnak, csak magukra nem, éppen ezért anyák napján az is a dolgunk, hogy megajándékozzuk őket azzal a figyelemmel és gondoskodással, amivel ők szoktak minket. A csomag mellé írj egy levelet az anyukádnak, idézz fel szép emlékeket, amiket olvasva  biztosan melegség tölti el a szívét. A LUSH ajándékcsomagjában található zuhanybomba, radírozó tusfürdő és krémes testápoló pedig gondoskodik a pihentető énidőről.

2. Kényeztető ápolás a kendermagolaj erejével

Cannabis Sativa Oil Esszencia arcra AVON, 4000 Ft és Cannabis Sativa Oil Ajakelixír AVON, 1999 Ft

A kendermagolaj bőrpuhító és bőrkisimító hatása miatt az egyik legnépszerűbb összetevő az elmúlt években a szépségápolás terén. Ha édesanyádnak száraz a bőre, akkor imádni fogja az AVON Cannabis Sativa Oils termékeit, amik esszenciális zsírsavtartalmukkal hatékonyan ápolják az érett bőrt. A bőrápolás nemcsak a szépségről szól, a napi rutin ajándék önmagunknak. Beszélgess édesanyáddal arról, hogy ő hogyan éli meg azt, hogy változik, milyennek látta magát fiatalon, és mit gondol most a saját nőiségéről!

3. Frissít és hidratál / reggel és este

Ginger Root arckrém, Q+A 4000 Ft

A Q+A gyömbéres arckréme telis tele van természtes antioxidánsokkal. Az öregedésgátló hatóanyag mellett a krém gyulladáscsökkentő és hidratáló ereje is lenyűgöző! A márka termékei egyébként szilikon- és állatkísérlet mentesek, illetve a legtöbb kence egyben vegán is. A környezet- és természetvédelem az elmúlt években kapott egyre nagyobb hangsúlyt. A mai fiatal felnőttek számára egyértelmű, hogy keressik azokat a termékeket, amikkel vigyázhatnak a bolygóra és a rajta élő teremtményekre. Az idősebb generáció számára azonban a környezettudatos életről való párbeszéd viszonylag új dolog. Kérd meg édesanyádat, hogy meséljen arról, gyerekként náluk mi került az asztalra, milyen tisztítószereket használtak és hány ruhát kapott egy évben.

4. A szépség a természetből fakad

Powered by Plant testápolók geránium, bambusz és gyömbér, Dove 2399 Ft

A Dove legújabb, Powered by Plants termékcsaládja a tusfürdők és deók után testápolókkal bővül. A három természetes illat közül válaszd azt, ami az édesanyád habitusához leginkább illik. A geránium egy igazán nőies illat, a bambusz bukéja maga a frissesség, a gyömbér pedig fűszerességével a kíváncsi, laza természetű nők kedvence lehet. Az anyukánkkal való beszélgetésekben többnyire a mi életünk, törekvéseink és céljaink vannak a középpontban. Most legyen rajta a fókusz! Írj össze pár kérdést, amikről valamiért még sosem esett szó, és ünnepeljétek egy valóban mély és tartalmas beszélgetéssel ezt a napot.

5. Detox a hajnak

Purify & Hydrate fejbőrradír, TRESemmé 1999 Ft

Minden nő számára a hajkoronája az egyik legfontosabb éke, a szépsége kiteljesülése. Az amerikai TRESemmé márka egy különleges fejbőrradírral rukkolt elő, amely megszabadítja a fejbőr mirigyeit az elhalt hámsejtektől, a benne található fehéragyag ráadásul remek megoldás zsíros hajra, és még a hajtömeget is növeli! Anyák napja alkalmából találjatok ki egy közös szépségápolási rutint, ami mellett persze lesz időtök jókat beszélgetni!

Nyitókép: Anna Efetova/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: