5 szuperstílusos flaska ökobarátoknak

Legyen veled minden nap!

Egy jó kulacs elengedhetetlen része az ökobarát mindennapoknak. Amellett, hogy ezzel (is) leteheted voksod a környezettudatosság mellett, még az egyéniségedet is kifejezheted egy jól megválasztott flaskával. 5 kedvencünk következik!

Zero Hero üvegpalack 7450 Ft

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zero Hero (@zeroherohungary) által megosztott bejegyzés,

A természet és a városi lét találkozása ez a csodás Zero Hero kulacs, nem véletlenül, hiszen a Zero Hero csapatának épp ez a szándéka. A termékeik között további szuper környezettudatos eszközök is megtalálhatók, mint például a hálós szatyor gyümölcsöknek és zöldségeknek, hogy ne kelljen többé a műagyag felé nyúlnunk. A csapat mottója igazán lelkesítő: Mindannyian hősök vagyunk, mind egy csapatban játszunk egy magasztosabb cél érdekében.”

MyEqua kulacs 4400 Ft

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

EQUA water bottles (@myequa) által megosztott bejegyzés,

A szlovén MyEqua cég alapítójának stílszerűen a tengerparton támadt az a ragyogó ötlete, hogy ötvözi a designt a környezettudatossággal. A menő flaskák 2011 óta nálunk is kaphatóak, azóta pedig, kis túlzással, de meghódították a szívünket. Az ökobarát magatartás a márka esetében nemcsak reklámfogás, a cég alapítója a haszon 10%-át környezetvédő alapítványoknak utalja.

Rawsy palack 5990 Ft

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rawsy (@rawsyco) által megosztott bejegyzés,

A Rawsy alapítói a saját életmódváltásukkor döntöttek úgy, hogy száműznek minden káros anyagot az életükből. Így született meg a webshop, ahol a külföldről importált és számukra kedves termékeket értékesítik. A kulacsokon túl például kókusztálat és csodálatos textileket is vásárolhatunk náluk!

Memobottle flaska 9990 Ft

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

UPTOSTYLE | Hungary (@up.to.style) által megosztott bejegyzés,

A minimalizmus csúcsa ez a Melbournben tervezett és gyártott flaska, ami Memobottle névre hallgat. A termékcsalád legújabb tagja a Slim verzió, ami méretének köszönhetően szinte bármelyikünk táskájában elfér. A kupak rozsdamentes acélból készült, így nem kell attól tartanod, hogy a benne lévő folyadék szivárogni kezd. Ráadásul, ha olyan elvetemült teafüggő vagy, mint én, akkor is jól jön, hiszen akár a forró italt is bátran beletöltheted. Természetesen BPA mentes, és mosogatógépben is elmoshatod. Ráadásul minden egyes eladott Memobottle Slim árából 1 dollárt a Water.org szervezetnek adományoznak, ami egy rászorulónak 10 havi tiszta vizet biztosít.

Horizon kulacs 8400 Ft

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horizon Palack – Hungary (@horizonpalack) által megosztott bejegyzés,

Budapesti egyetemisták alkották meg ezt az igazán innovatív és stílusos kulacsot, amivel könnyedén kifejezheted a személyiségedet. A Horizon Palack épp egy kisebb megújuláson megy át, legfrissebb infóink szerint egy nagyobb méretű palackkal és további vadonatúj színű flaskákkal is előállnak a fiatalok.

Nyitókép: nito100/iStock/GettyImagesPlus

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: