5 túlértékelt randiprogram, ami nem éri meg a stresszt

Nem kell mindenre igent mondanod a kapcsolatod érdekében!

Van egy dolog, amiben a Valentin-nap nagyon hasonlít a Szilveszterre: mindenki azt szeretné, ha tökéletes lenne, ezért gyakran túlzásba viszik a szervezést. Pedig ahogyan az új év sikere, úgy a kapcsolatotok sem egy estén múlik – ráadásul semmiképpen sem lesz romantikus, ha igazából csak úgy teszel, mintha pontosan ilyen programra vágytál volna. Nyugodtan legyél őszinte a pároddal, és mondj nemet a túlértékelt randiprogramokra!

Csoportos randi, amikor igazából csak kettesben szeretnél lenni

A pasid a barátaival szeretné tölteni a Valentin-napot, de te egyáltalán nem szeretnél társaságba menni? Ne legyen bűntudatod, amiért ki akarod húzni magad egy közös estéből: ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem kedveled a haverjait, vagy nem fontosak számodra a barátságok.

Drága étteremben vacsorázni, annak ellenére, hogy inkább otthon főznél

Az évfordulókról és a Valentin-napról mindenki máshogy gondolkodik: sokan például „meg akarják adni a módját” ezeknek az alkalmaknak, és egy elegáns (na, meg nem túl olcsó) étteremben szeretnének vacsorázni. De semmi gond azzal, ha te csak közös otthoni főzésre vágynál február 14-én: ugyanolyan romantikus estétek lehet akkor is, ha csak feleannyit fizettek ki érte.

Moziba menni, miközben inkább beszélgetnél

Az egyik legklasszikusabb randiprogram egyértelműen a mozizás, ráadásul szinte minden évben kijön legalább egy új film, amire a párok beülhetnek február 14-én. De ha te szívesebben beszélgetnéd át az estét, mint hogy csendben üljetek egymás mellett a teremben, akkor nyugodtan szakítsd a hagyományokkal!

Kirándulni menni, annak ellenére, hogy otthonülő típus vagy

Egy kapcsolatban mindkét félnek kompromisszumokat kell hoznia: de csak azért, mert Valentin-nap van, nem kell úgy tenned, mintha imádnád a túrázást, miközben szívesebben ülnél otthon a Netflix előtt. Hidd el, a párod sem szeretné, ha megjátszanál valamit, ami igazából nem te vagy – ezzel valószínűleg csak elrontanád az egészet.

Olyan randit szervezni, ami jól néz ki az Instagramon, pedig te csak szeretnéd megélni a közös pillanatokat

Ha képeket posztolsz a közösségi oldalaidra egy-egy boldog pillanatról az életedből, az egy nagyon kedves módja annak, hogy megoszd az örömödet a családoddal és a barátaiddal. De attól, hogy jól mutat egy bizonyos helyszín az Instagramon és egészen biztosan sok lájkot kapna, még nem kell oda szerveznetek a randit.

Nyitókép: Vincent Besnault/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: