6 alternatív randihelyszín, ahová érdemes ellátogatnotok

Romantika a mozin és az éttermen túl

Meglepnéd a párod egy izgalmas programmal, de többet szeretnél egy hagyományos gyertyafényes vacsoránál? Nézd végig az ajánlónkat, amelyből remek ötleteket meríthetsz!

Irány a cirkusz!

Neked is a felhőtlen gyerekkorod jut az eszedbe a cirkusz és a vidámpark szavakról? Akkor szervezz a Fővárosi Nagycirkuszba programot a kedveseddel! Üljetek be a Főnix – Tűzcirkusz előadásra, ami sokkal izgalmasabb egy hagyományos előadásnál, az élmény inkább egy színházi produkcióhoz hasonlítható. Ha emellett teszitek le a voksotokat, vegyetek egy-egy adag popcornt és üdítőt a bejáratnál, majd szórakozzatok a tüzes, misztikus, egzotikus állatokkal teli show-n!

Állatkert másképp

Ha már becsukott szemmel is kiismered magad a Fővárosi Állat- és Növénykertben, akkor ezúttal inkább látogassatok el a felsőlajosi Magán Zoo-ba. Itt nemcsak az emukkal, gyűrűsfarkú makikkal találkozhattok, gyönyörű, szibériai kölyöktigriseket is simogathattok!

Jussatok magasra együtt!

Te és a barátod is imádtok mozogni? Akkor menjetek el egy falmászóterembe! Az egymásba vetett bizalmatokat is erősíthetitek egy ilyen programon, ugyanis a tartó ember odafigyelésén múlik, hogy a mászó épségben leérjen. Ha még nem próbáltátok ezt a sportot, nem kell aggódni, a teremben lévő oktatók nem engednek úgy fel a falra, hogy nem készítettek fel a biztonságos mászásra.

Készen álltok egy új kihívásra?

Szauna a szabadban

Szereted a forró hangulatot, de különlegesebb élményre vágysz egy hagyományos szaunánál? Akkor induljatok el a pároddal a Valyo Kikötőbe, ahol Mobil Szauna is található. Ez nem más, mint egy hatszemélyes kocsi, amelyet fatüzelésű szaunává alakítottak, öltözővel és hidegvizes zuhanyzóval – rendkívül hangulatos innen szemlélni a Dunát.

Rejtvények és szabadulás

Számos különféle tematikájú szabadulószoba létezik: nyomozós, horrortörténetes vagy akár filmes. Egy ilyen randi során megtudhatod, hogyan gondolkodik a másik – és játékosan versenghettek is. Vajon ki fogja hamarabb megoldani a szobában található rejtvényeket?

Festőtanfolyam

Ez akkor ideális program, ha kreatív, művészetkedvelő páros vagytok. Nem kell, hogy profi kézügyességgel rendelkezzetek, egy ilyen alkalmon megtanítanak titeket néhány trükkre, amivel mesés festményeket készíthettek közös otthonotokba. A budapesti MyPaint stúdióban például vannak páros tanfolyamok, ahol közösen alkothattok meg egy képet.

A fenti programokat nem csak Valentin-nap alkalmából vethetitek be!

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: