6 izgalmas nyári filmpremier is lesz az újranyitott mozikban

Jöhet a popcorn és a kikapcsolódás?

A koronavírus-járvány miatt sajnos a moziknak hosszú hónapokra be kellett zárniuk a kapuikat, így a július biztosan piros betűs ünnep lesz minden filmrajongó számára, ugyanis a forgalmazók végre új premierdátumokat jelenthettek be.

Scooby!

A filmforgalmazók azoknak is kedveznek a karantén után, akik olyan filmet keresnek, amire a legkisebbeknek is jegyet válthatnak. Augusztus végén debütál a Scooby!, amiből kiderül, hogyan lett mindenki kedvenc beszélő dán dogja Bozont legjobb barátja – és az is, miért szegődtek társaikkal a természetfeletti bűnök nyomába.

Bemutató dátuma: 2020. július 23.

Pont az a dal

Ha egy igazán könnyed, csajos programot kerestek a barátnőiddel, akkor nézzétek meg Dakota Johnson legújabb filmjét, melyben egy személyi asszisztenst alakít, aki egy világhírű énekesnőnek, Grace Davisnek (Tracee Ellis Ross) dolgozik. Maggie azonban gyerekkora óta zenei producer szeretett volna lenni, így amikor Grace-t válaszút elé állítja állítja a menedzsere, a két nő összefog és kidolgoznak egy tervet, ami mindkettőjük életét örökre megváltoztathatja.

Bemutató dátuma: 2020. július 30.

Pesti balhé

A karanténidőszak után a Pesti balhé lesz az első magyar film, amit bemutatnak a mozik: a sztori egy baráti társaságról szól (Mészáros Béla, Szabó Simon, Elek Ferenc, Petrik Andrea, Jászberényi Gábor, Inotay Ákos), akik az évszázad műkincs-átverésének végrehajtására készülnek egy profi bűnöző (Reviczky Gábor) bevonásával. A tervük azonban messze sem tökéletes…

Bemutató dátuma: 2020. július 30.

Tenet

Az idei év egyik legjobban várt filmje Christopher Nolan új rendezése, melyben John David Washington és az Alkonyat-filmek sztárja, Robert Pattinson játsszák a főszerepeket. A Tenet egy váratlan fordulatokban gazdag thiller, melyben egy angol kémnek hatalmas feladata lesz: meg kellene mentenie a Földet a bolygót fenyegető katasztrófáktól. Az ügynöknek azonban nincs könnyű dolga, ugyanis az idegen hatalmak emberei mellett az Idővel is meg kell küzdenie.

Bemutató dátuma: 2020. augusztus 12.

Mulan

Nyáron újabb Disney-mese filmes adaptációja debütál – ezúttal Mulan kalandjait izgulhatjuk végig a popcornunk társaságában. A bátor lány átveszi betegeskedő édesapja helyét a hadseregben és csatasorba áll, hogy segítsen megmenteni Kínát az északi betörők ellen – majd az ország egyik legnagyobb harcosává válik.

Bemutató dátuma: 2020. augusztus 20.

Az új mutánsok

A borzongás szerelmesei sem fognak unatkozni nyáron, hiszen augusztusban bemutatják az Új mutánsok című horrorfilmet. A történet egy kórházban játszódik, ahol a világtól elzárva őriznek egy csapat ifjú mutánst pszichiátriai megfigyelés alatt. Ám amikor a fiatalok különös dolgokkal szembesülnek, mindent megtesznek azért, hogy élve kiszabadulhassanak a kórházból.

Bemutató dátuma: 2020. augusztus 27.

Nyitókép: Fotó: Glod Balázs

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

    Legnépszerűbb cikkek: