6 márciusi mozipremier, amit nem érdemes kihagyni

A tavasz első hónapjában sem fogunk unatkozni: jön például Jane Austen klasszikusa, az „Emma” legújabb adaptációja, Disney Mulánjának élőszereplős változata, Bill Nighy pedig két filmben is felbukkan majd a vásznon.

Mint egy főnök

A történet két közeli barátnőről szól, akik egy kozmetikai céget is felépítettek a semmiből együtt. De a vállalkozásuk sajnos anyagi nehézségekbe ütközik, és kapnak is egy kihagyhatatlannak tűnő kivásárlási ajánlatot – ami viszont veszélybe sodorja a barátságukat. Azok az eltérő nézeteik, amik korábban tökéletesen kiegészítették egymást, most konfliktusokat és haragot szülnek. A film fő szerepeiben olyan sztárokkal találkozhatsz majd mint Salma Hayek, Rose Byrne, Tiffany Haddish.

Bemutató dátuma: 2020. március 5.

Emma

Ezúttal Anya Taylor-Joy bújt Jane Austen közkedvelt hősének szerepébe. A csinos, gazdag és okos Emma méhkirálynőként éli napjait a városában apjával (Bill Nighy), és próbálja összehozni a szerinte tökéletesen egymáshoz passzoló párokat – miközben ő maga nem veszi észre a szerelmet, ami végig az orra előtt volt.

Bemutató dátuma: 2020. március 12.

Boszorkányház

Bakos Éva, Fazakas Júlia, Kuna Kata, Mészáros Piroska és Szabó Győző főszereplésével egy izgalmas magyar film is érkezik a mozikba márciusban: a sztori szerint egy dokumentumfilmes rábukkan egy olyan rózsadombi villára, ahol öt boszorkány él. A stáb így belepillanthat abba, hogyan is működik az ő évszázados hagyományokkal teli életük a modern fővárosi életben.

Bemutató dátuma: 2020. március 19.

Inkább lennék özvegy

Újabb film Bill Nighy főszereplésével! A színész ezúttal egy évtizedek óta együtt élő házaspár egyik tagját alakítja, aki váratlanul bejelenti, elhagyja feleségét (Annette Bening) – éppen akkor, amikor meglátogatják már felnőtt fiukat. Persze a váratlan hír hallatán elszabadulnak az indulatok, és egyre rondább dolgokat vágnak egymás fejéhez…

Bemutató dátuma: 2020. március 19.

Kémecském

Félresikerül a profi CIA ügynök, JJ (Dave Bautista) egyik bevetése, ezért lefokozzák őt, és egy egyszerűnek tűnő feladatot bíznak rá: meg kell figyelnie egy családot. Azonban a leleményes kislány, Sophie (Chloe Coleman) megtalálja JJ kameráit a szobájában, és megzsarolja az ügynököt: vagy megtanítja őt kémkedni, vagy leleplezi…

Bemutató dátuma: 2020. március 19.

Mulan

A nagy sikerű Disney mese élőszereplős változatában Liu Yifei kapta meg Mulan szerepét, aki férfinak adta ki magát, hogy idős apja helyett csatasorba vonulhasson a Kínát fenyegető betörők ellen – majd az országa egyik legnagyobb harcosa lesz.

Bemutató dátuma: 2020. március 26.

Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: