6 sztár, aki annyira beleszeretett filmbéli kisállatába, hogy örökbe is fogadta

Néhány színész annyira megkedvelte négylábú kollégáját a forgatások alatt, hogy a közös munka után sem intettek búcsút egymásnak. Íme 6 híresség, akik örökbe befogadták a filmekben szereplő állatokat.

Sophie Turner és Zunni – Trónok harca

Fotó: ©HBO, @sophiet/Instagram

A népszerű sorozat első évadában ismerhettük meg azokat a kutyusokat, akik a Stark család által befogadott rémfarkas kölyköket alakították. A forgatások alatt nemcsak a színészek, hanem az állatok is felcseperedtek és nagyon megkedvelték egymást. Olyannyira, hogy a 17 éves Sophie Turner gondolkodás nélkül örökbe fogadta a Sansa rémfarkasát, Lady-t alakító Zunni-t. A színésznő annyira megszerette az északi fajtákat, hogy utána két kölyökkel gyarapodott a falka. Zunni azóta már nem a család tagja, 2017-ben súlyosan megbetegedett és a 11 éves korában elhunyt.

Will Smith és Abbey – Legenda vagyok

smith
Fotó: ©IMDb

Nemcsak a nézők, Will Smith is menthetetlenül beleszeretett a Legenda vagyok című akciófilmben szereplő német juhászkutyába. A színész a forgatások annyira megkedvelte társát, hogy befogadta az Abbey névre hallgató állatot. Aki már látta a posztapokaliptikus világban játszódó filmet, az biztosan nem felejtette el az egyik legmeghatóbb jelenetet: amikor Nevill kénytelen végezni négylábú társával, Sammel, mivel azt megfertőzte egy mutáns. Természetesen Abbey-nek a való életben sokkal jobb dolga van: a színész szerint a 14 éves hölgy hallása már nem a legjobb, de labdázni és csontot rágni még mindig imád.

James Gunn és Oreo – A galaxis őrzői

Fotó: Dave J Hogan/Getty Images, @jamesgunn/Instagram

A Marvel-moziuniverzumhoz tartozó, 2014-ben megjelent A galaxis őrzői című film forgatásain is szoros barátságok alakultak ki. Például a rendező, James Gunn és Oreo között. A mosómedve ugyan nem szerepelt a filmvásznon, de róla mintázták Rocket Raccoon karakterét. Gunn nemcsak örökbe fogadta az állatot, hanem vele jelent meg a film premierjén is.

Tom Hardy és Rocco – Piszkos pénz

Fotó: ©IMDb, @tomhardy/Instagram

Tom Hardy mindig nagy kutyaimádó hírében állt, így kifejezetten élvezte, hogy a Piszkos pénz forgatásain 5 pitbull kölyök is részt vett – ők alakították a filmben szereplő Roccót. A színész az egyik napon megkérdezte az idomárjukat, nem vihetné-e haza az egyik kiskutyát egy éjszakára. Végül újra és újra együtt tértek haza, a film premierje után pedig hivatalosan is az ő kiskedvence lett a kölyök, aki azóta már nagyra nőtt.

Ed O’Neill és Brigitte – Modern család

Fotó: ©IMDb

A sorozatban O’Neill karaktere első látásra beleszeret Stellába, a francia bulldogba. A valóságban is ez történt: a forgatások alatt a színész úgy vigyázott Brigitte-re, mintha a sajátja lenne. Amikor megtudta, hogy a kutya az utcán született, majd az örökbefogadó család is magára hagyta és az állatszínészekkel foglalkozó ügynökségen él, megszakadt a szíve. Ezután Ed O’Neillnél talált otthonra.

Chris Evans és Dodger – A tehetség

Fotó: Chris Evans/Twitter

A színész 2017-ben, A teheteség című film forgatásain ismerte meg Dodgert. Az egyik utolsó jelenetünket egy menhelyen forgattuk, és felelőtlenül besétáltam a kutyák közé. Azon gondolkodtam, hogy vajon színészkutyákat vagy valóban örökbefogadásra váró állatokat látok? Esküdni mertem volna, hogy az utóbbi. Fel-le sétálgattam, aztán megláttam ezt a kishavert, aki egyáltalán nem tartozott oda.” – mesélte a színész a People magazinnak. Dodger azóta is rendszeresen feltűnik a színész közösségi oldalain: 2018-ban a színész megosztotta azt a videót is, amelyen az első találkozásuk látható.

Nyitókép: Kevin Winter/Getty Images

Legnépszerűbb cikkek: