Elkészítés:

Béleld ki a mini muffinformákat bonbonos papírral. Ezután készítsd el a falatkákat: egy kis edényben, alacsony hőfokon dolgozz össze 5 evőkanál kókuszzsírt, 2 evőkanál mogyoróvajat és 4 evőkanál mézet/juharszirupot, a kakaóport és a vaníliakivonatot a csipet sóval, amíg teljesen egyenletes nem lesz, majd vedd le a tűzről és add hozzá a zabpelyhet! A keverékből tegyél körülbelül 2 teáskanálnyit a formák aljára, és tedd őket a fagyasztóba, amíg a mázat elkészíted. A mázhoz alacsony hőfokon melegíts össze egy serpenyőben 1 evőkanál kókuszzsírt, 4 evőkanál mogyoróvajat és egy evőkanál mézet/juharszirupot amíg homogén állagúvá válik.  Vedd ki a mélyhűtőből a formát és halmozd a mázat a tetejére, majd tedd vissza az egészet a fagyasztóba körülbelül 15 percre, vagy amíg meg nem szilárdul.

Nyitókép: Ekaterina Kondratova/Shutterstock