7 dolog, aminek minden sporttáskában ott a helye!

Készítsd be már előző este!

Minden jó edzés a megfelelő felszerelés összeállításánál kezdődik! Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy csak futva bedobálod, ami eszedbe jut, vagy tudatosan készülsz az edzésre.

Kényelmes, trendi edzőruha

A gyerekkori tesiórák egyik legkellemetlenebb része a klasszikus kék tornadressz volt, ami rendszerint közszemlére tette nyurga vagy éppen húsos lábainkat. Szerencsére felnőttként már nem kell megküzdenünk az előnytelen ruha okozta szégyenérzettel. Sőt, a legújabb edzőruhák rendkívül szexisek, segítenek abban is, hogy magabiztosan végezzük a gyakorlatokat!

Sminklemosó

A bőröd elmondhatatlanul hálás lesz, ha edzés előtt megszabadítod a sminktől! Egy könnyű micellás víz vagy egy olajos sminklemosó elengedhetetlen tartozéka a sporttáskának, hiszen biztosan te sem szeretnéd, hogy az alapozód az izzadságtól a nyakadba folyjon!

Vizes palack 

Ha még nincs, itt az ideje, hogy beruházz egy műanyag vagy üveg flakonra. Amellett, hogy környezettudatos, még pénzt is spórolhatsz, hiszen nem kell minden egyes alkalommal ásványvizet venned, egyszerűen csak újratöltöd a kulacsod!

Protein szelet

Ha rendszeresen edzel, akkor biztosan van kedvenc fehérje szeleted. A legjobb, ha otthon betárazol belőle, és alkalomról alkalomra csak bedobsz egyet a táskádba. Az edzés utáni farkaséhségben hálás leszel magadnak a felkészültségedért!

Extra zokni

Ha nem akarsz mezítláb maradni, vagy lyukas zokniban pompázni a pilates órán, akkor jobban teszed, ha ránk hallgatsz! Mindig legyen nálad két pár extra zokni, fő a biztonság!

Vezeték nélküli fülhallgató

Biztos te is próbáltál már úgy futni, hogy a fülhallgatód zsinórja lépésről lépésre ott csattogott a nyakadban. Ha elkerülnéd ezt a kellemetlenséget, akkor szerezz be egyet ebből a modern, okos kütyüből. A súlyzós és kardió edzések során is jó szolgálatot tesznek majd.

Illatos arcpermet

Edzés után frissítsd fel a bőröd egy kellemes illatú, nyugtató, tisztító arcpermettel. Válaszd a természetes összetevőket tartalmazó készítményeket. Jó választás lehet egy rózsavizes, zöld teás vagy narancsvizes verzió!

Nyitókép: kosmos111/Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: