7 dolog, amitől a pasik falra másznak

Bár a teremtés koronái is képesek az őrületbe kergetni bennünket, lássuk be, hogy azért van jó pár női dolog, amitől még a legjobb természettel megáldott férfinak is kihullik a haja.

Nyíltan vállalom, hogy kikerekedett szemmel hallgatom, amikor férfiak a fociról mesélnek nekem. Nemcsak azért, mert David Beckham-en kívül kétlem, hogy bármelyik focistát képes lennék felismerni – és hát Davidet sem feltétlenül labdarúgói oldaláról közelíteném meg – , hanem azért is, mert nem igazán értem, hogyan lehet a sportról ennyit beszélni. (A sportokat nem inkább űzni kellene?) De az autós témák felvetésekor is inkább kimegyek a mosdóba bepúderezni az orromat (a nem létező púderemmel). Mindemellett van még számos pasis téma, férfiszokás és viselkedési forma, ami menekülésre késztet, és valószínűleg nemcsak engem, hanem a nőtársaimat is. De vajon mi az, amitől a pasik mennek a falnak?

Íme, 7 dolog, amitől a pasik falra másznak

Fotó: monkeybusinessimages/ Getty Images

Spiritualitás

A férfiak zöme Pókember képességével felruházva fog rohangálni a falon, ha angyalkártyát vetsz neki arról is, hogy ki vigye le a Yorkidat sétálni a parkba. Ezen kívül azért sem fog feltétel nélkül a nyakadba ugrani, ha füstölővel és különböző jelképekkel próbálod a nappalijából kiűzni a rossz szellemeket.

Etyi-pletyi

A lepcses száj nemcsak a férfiaknál veri ki a biztosítékot, de az intelligensebb nők körében sem biztos, hogy nyerő. Ha pedig olyan kevés benned a jóindulat, mint Balaton szeletben a hullámverés, akkor végképp érvényes rád a mondás: hallgatni arany. Hidd el, attól, hogy locsogsz-fecsegsz és másokat tűntetsz fel rossz színben, te nem leszel értékesebb.

Feltűnő megjelenés

A csiricsáré fejdíszek, a póthaj és a méteres műkörmök biztosítják számodra az egyéjszakás kalandokat és azt, hogy minden komolyabb szándékú férfi messziről elkerüljön. Nagyon jó, ha színes egyéniség vagy, de őszintén, te egy olyan pasit szeretnél magad mellé, mint aki most lépett ki Barbie mellől? A harsányság és a feltűnősködés az ember húszas éveiben még cuki, később azonban inkább cikinek számít.

Késés

Minden magára valamit is adó férfi pontos, és ezt valamilyen szinten a jövendőbelijüktől is elvárják. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy időnként nem lehet pár percet, vagy akár egy negyedórát késni. De ha rendszeresen félórákat várakoztatod, attól tuti, hogy fel fog forrni az agyvize. Tanuld meg tisztelni mások idejét! Te magad is fel lennél háborodva, ha rendszeresen megváratna a pasid.

Nincs egy rongyom se!

A férfiakat, akik praktikusan gondolkodnak, teljesen az őrületbe kergeti, ha egy nő nem képes nyavalygás nélkül felöltözni. Attól pedig még inkább kiborulnak, ha esetleg plázázni is el kell menniük veled. Ha mindenképp szeretnél elveszíteni egy pasit, akkor rángasd magaddal egyik ruhaüzletből a másikba – utána jó ideig biztosan nem fog keresni.

Önbizalomhiány

Sok nő folyamatos visszaigazolást igényel, ami szintén megterhelő egy férfi számára. Udvaroljon, dicsérjen egész nap, és mondja százszor, hogy szeret. Majd amikor a hatodik ruhában ugrassz a tévé képernyője és szerelmed közé, hogy most mondja meg, a fodros citromsárga, vagy a csipkés piros ruci áll rajtad jobban, biztos leizzad a döntéstől. A férfiaknak amúgy is az összkép számít és az, hogy boldognak lássák a párjukat. Így, ha a nincs egy göncöm se hangulatod önbizalomhiánnyal is párosul, biztos lehetsz benne, hogy totál kikészíted.

PMS

Azok a bizonyos napok nemcsak neked nehezek, hanem szíved választottjának is. Gondolj csak bele, amíg te a szárnyasbetétekkel küzdesz, addig ő a libidójával. Mindezt tetézi a menstruáció előtt gyakori ingerlékenység, túlérzékenység és hangulatingadozás. Természetesen nem azt mondjuk, hogy időnként nem lehet nehéz napod. De ne menj át hisztikirálynőbe, inkább próbáld visszafogni magad és úrinő módjára kezelni a helyzetet. Ha minden hónapban egy hétre fúriává változol, az hosszú távon nem tesz jót a kapcsolatnak.

Nyitókép: Eleganza/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: