7 mozifilm, amire biztosan jegyet váltunk júliusban

Szerelmi dráma, nosztalgikus mese és borzongató thriller egy helyen!

A mozipremiereket böngészve úgy tűnik, a július is remek hónapnak ígérkezik a filmfanatikusok számára! Mi már alig várjuk az Életrevalók sztárjának legújabb alakítását, vagy az vadiúj filmes technológiával készült Oroszlánkirályt!

A kis kedvencek titkos élete 2 – július 4.

Három évvel az első film után megérkezett a folytatás! Négylábú kedvenceink továbbra is keresik a bajt, újabb kalandokba keverik magukat. Max, a félős nagyvárosi kutya belekóstol a vidéki létbe, önismereti utazása során egy bölcs juhászkutya próbál bátorságot önteni belé. (A kutyabőrbe bújtatott Yodának egyébként nem más az eredeti szinkronhangja, mint Harrison Ford!) Mindeközben Hógolyó, a nyúl éles bevetésen találja magát, mint szuperhős, Gigi, a törpespicc pedig elhatározza, hogy macskának áll. Mi sül ki ebből az egészből? Egy biztos, rengeteget mulathatunk majd az állatok bohóckodásán!

Pajzán kíváncsiság – július 4.

Elsöprő szerelem, féltékenység, harag és rengeteg erotika – a francia romantika rajongói nem csalódnak majd ebben az érzelmekkel túlfűtött drámában. Fontos szerepet kap a történetben a megcsalás, de a szerelmi négyszög civakodó tagjain túl van még egy fontos szereplője is az alkotásnak: a fényképezőgép. A 19. században hatalmas port kavart az új találmány megjelenése, az elfojtott vágyak és a szexuális kíváncsiság erotikus fotókban összpontosult. A tabudöntögetés és a kísérletezgetés hálójában a szereplők vajon képesek lesznek megálljt parancsolni a szenvedélyüknek? Az előzetest elnézve kötve hisszük!

Szerelem második látásra – július 11.

Sikeres írói karrier, 10 évnyi boldog házasság, ki panaszkodhat egy ilyen élet mellett? Gondtalan mindennapok ide vagy oda, a film főszereplője, Rafael egy idő után mégis elhanyagolja a feleségét, Oliviát. Csúnyán összebalhéznak, majd másnap reggel jön a hidegzuhany. Rafael egy párhuzamos világban ébred, ahol ő egy egyszerű középiskolai tanár, míg Olivia sikeres operaénekesnő, aki még csak nem is ismeri őt. Anno a gimnázium alatt ugyan első pillantásra egymásba szerettek, de vajon most is meg tudja hódítani kedvese szívét Rafael? Kicsit nehezít a küldetésen, hogy az alternatív valóságban Olivia az ügynökével jár!

Az oroszlánkirály – július 18.

https://www.youtube.com/watch?v=MWPjDvctbZE

„Nants ingonyama bagithi baba!” Bizony ez az a dal! A júniusban debütált Aladdin után gyerekkorunk újabb klasszikusa kerül vászonra: az oroszlánkirály, azaz Simba meséje! Timon, Pumpa, Rafiki, Nala és Mufasa is visszatérnek egy nagyon igényes, lebilincselő Disney-alkotás keretében. Nem tudjuk, te hogy állsz a remakekhez, de mi biztosan jegyet váltunk erre az animációs filmre!

Fehér éjszakák – július 18.

Ha borzongásra vágysz, meg is van az egyik esti programod július második felére! Dani és Christian évek óta járnak, a fiú viszont úgy érzi, itt az ideje, hogy szakítsanak. Egy váratlan tragédia végül keresztbe húzza a számításait, így magával viszi barátnőjét Svédországba, ahová a barátaival indulnak fesztiválozni. Bizarr közösség fogadja őket a nyári napforduló alkalmából rendezett misztikus mulatságon. A fiatalok idővel rájönnek, jobb lelépniük, mielőtt még ráveszik őket valami beteges dologra, de már késő, szembe kell nézniük azzal, ami rájuk vár.

Yao utazása – július 18.

Az Életrevalók című nagy sikerű film színésze, Omar Sy ismét egy szívmelengető vígjáték-drámában tűnik fel. A történet szerint Seydou Tall francia színészt alakítja, aki Dakarba utazik, hogy a könyvét népszerűsítse. Ugyan ő maga is Szenegál fővárosából származik, korábban még sosem járt itt. A kötete dedikálásán összeismerkedik egy 12 éves rajongójával, aki azért szökött meg otthonról és utazott több száz kilométert, hogy vele találkozhasson. Tall felajánlja a fiúnak, hogy segít neki hazatalálni, ám ekkor még nem is sejti, hogy közös kalandjuk egyben az ő saját önismereti utazása is lesz.

Esküvő a topon – július 25.

Jó hangulatú vígjátékot is tartogat a július! Lauren és Ned lázasan készülődnek az esküvőjükre, ám a lagzi előtt egy héttel váratlan dolog történik: az ara édesanyja nyomtalanul eltűnik. Örömanya nélkül nincs esküvő, köti ki Lauren, így a pár útra kel, hogy megtalálják a kedves mamát. Északra utaznak, ahol nemcsak elképesztő tájakra tévednek, de számos családi titokra is fény derül. A kérdés már csak az, hogy mi lesz így az esküvővel!

Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: