7 sztár, aki boldog (és alázatos) macskatulajdonos

A macska nem egyszerűen házi kedvenc, sokkal több annál. Szeszélyes természete ellenére azonban életre szóló szövetségesre találhatunk benne. Így gondolja ezt jó néhány híresség is!

A cica lényében van valami igazán különleges: a maga útját járja. Nem alázkodik meg, nem kér bocsánatot, az állatvilág törvényen kívüli élőlénye. Magabiztos jellem, a bizalmát és a szeretetét ki kell érdemelni. Hogy megrendíthetetlen önbizalma és szépsége honnan ered? Rejtély, akárcsak a kiszámíthatatlan személyisége és az is, hogyan lett ebből a csodálatra méltó fenevadból házi kedvenc. Egy macska szemében a világ maga a tökéletes harmónia és elégedettség. Ezek a kisállatok jó hatással vannak az emberre, és megbonthatatlan szövetségesei azoknak, akiket egyszer a bizalmukba fogadta. Erről árulkodik a következő 7 sztárportré is, talán nem is sejtettük, hogy ők is bolondulnak a macskákért. 

Ed Sheeran, Dorito és Calippo

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

edsheeran 😸 (@edsheeran) által megosztott bejegyzés

Ed Sheeran-ről köztudott, hogy szereti az állatokat. A híres énekes 2018-ban készített külön Instagram-fiókot két macskájának, Dorito-nak és Calippo-nak. A thewibbles néven található fióknak ma már 308 ezer követője van.

 Drew Barrymore, Mázli, Barack és Páfrány 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés

Drew Barrymore-ra néhány éve ragadt rá az ’őrült macskás nő’ titulus, amikor a kislányaival elmentek megmenteni egy cicát, és végül három macskakölyökkel tértek haza. Az édes cicagyerekeket Mázlinak, Baracknak, és Páfránynak nevezték el.

 Antony Hopkins és Niblo

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) által megosztott bejegyzés

Antony Hopkins 2018-ban egy magyar cica, Niblo megmentője lett, amikor Budapesten forgatott. A kóbor kisállat szó szerint belecsöppent a Hollywood-i álomba, és azóta is az Oscar-díjas színész Malibu-i otthonában él. Niblo egyébként Hopkins számos festményén is szerepel.

Robert Downey Jr., Monty és D’Artagnan

Robert Downey Jr. ölni tudna a macskáiért, bevallása szerint. A híresség és felesége két cicának ad otthont, Monty-nak és D’Artagnan-nak. A két kandúrt egy közeli menhelyről fogadták örökbe, akik nélkül az élet már elképzelhetetlen.

Nicole Kidman, Louis, Gyömbér és Hó

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nicole Kidman (@nicolekidman) által megosztott bejegyzés

Nicole Kidman családja tavaly egy mentett, fekete-fehér cicával bővült, aki a Louis nevet kapta, amiről a rajongók egy Instagram posztból értesültek. A színésznő otthonában azonban nem ő volt az első cica, hiszen Gyömbér és Hó már régóta a család kedvencei.

Taylor Swift, Meredith Grey, Olivia Benson és Benjamin Button

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Taylor Swift (@taylorswift) által megosztott bejegyzés

Taylor Swift három cicagyerek mamája, akiket híres karakterekről nevezett el: Meredith Grey, Olivia Benson, és Benjamin Button. Az énekesnő négylábú kedvenceinek láttán még azok is elolvadnak, akik magukról azt vallják, hogy nem szeretik a macskákat.

 James Franco, Sammy és Zelda

Ha léteznek őrült macskás férfiak, akkor James Franco minden bizonnyal az. A színész bevallása szerint őt mindig is cicás embernek nevelték. A Hollywood-i híresség két szőrös, doromboló cica, Sammy és Zelda szerető apukája.

Forrás: BoredPanda
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: