7 sztárpár, aki kétszer is kimondta egymásnak a boldogító igent

A hírességek körében egyáltalán nem ritka, hogy többször is összekötik az életüket a szerelmükkel: vagy azért, mert a kapcsolatuk átvészelt egy nehéz időszakot, vagy mert szeretnék ismét megünnepelni a házasságukat a családjuk és a barátaik körében.

Matt Damon és Luciana Barroso

Fotó: Stefania D’Alessandro/Getty Images

A hollywoodi sztár 2005-ben vette feleségül szerelmét egy meghitt, kis esküvőn, de másodjára már nem fogták vissza magukat: a 2013-as megújító ceremóniát a Karib-térség egyik legnépszerűbb szigetén, St. Lucián tartották meg. A pár kibérelt egy üdülőt is a vendégeknek a hétvégére. A bennfentesek szerint Matt azért szerette volna megszervezni ezt a nagyszabású eseményt, mert úgy érezte, felesége megérdemli.

David és Victoria Beckham

Fotó: Anthony Harvey/Getty Images

A világhírű focista és Posh Spice 1999-ben házasodtak össze először, amit egy egészen extrém ceremóniával ünnepeltek meg egy ír kastélyban: például karddal vágták fel a tortájukat. A fogadalmaikat 2017-ben újították meg, ám a második nagy napjukat már sokkal visszafogottabbra szervezték az otthonukba, mindössze néhány közeli barát volt jelen. David szerint ezzel is megerősítették az elkötelezettségüket a másik iránt, miután túlestek néhány hullámvölgyön a korábbi években.

Bruce Willis és Emma Heming

Fotó: Dia Dipasupil/Getty Images

Bruce és Emma 10 évvel az első esküvőjük után mondta ki egymásnak ismét az igent, egy családi hétvégén a lányaik társaságában, és természetesen a színész és Demi Moore közös gyermekei is velük ünnepeltek.

Alec és Hilaria Baldwin

Fotó: Taylor Hill/Getty Images

Alec 2012-ben házasodott össze szerelmével, és alig 5 év eltelte után megszervezték a második esküvőjüket is, amire a családjaik és a barátaik voltak hivatalosak. Hilaria azt mesélte később, hogy igazából csak egy bulit akartak a szeretteikkel, ahol pár perc alatt túlesnek a szertartáson, aztán pedig ehetnek.

Beyoncé és Jay-Z

Fotó: Myrna Suarez/Getty Images

Queen B és Jay-Z féltve őrzik a magánéletüket a nyilvánosság elől, ahogy például a 2008-as esküvőjüket is. Az igent 10 évvel később mondták ki ismét, és a jeles alkalom tiszteletére az énekesnő kivételesen írt is néhány sort az Instagramjára erről: „36 éves koromra 3 gyermek édesanyja lettem, szoptattam az ikreket és megújítottuk a fogadalmunkat a férjemmel 10 év után.”

Salma Hayek és Francois-Henri Pinault

Fotó: Frazer Harrison/Getty Images

Míg az első esküvőt közösen szervezték meg 2009-ben, a második alkalom már teljes meglepetés volt Salma számára az egyik vakációjukon – a ceremónia nagyon egyszerű, de gyönyörű volt.

Kim Kardashian és Kanye West

Fotó: Rich Fury/VF20/Getty Images

A házaspár az ötödik házassági évfordulójuk alkalmából házasodott össze újra 2019-ben – már csak azért is, mert Kim nagyon különlegesnek tartotta, hogy így négy gyermekük is ott lehet velük. A valóságshow sztár maga szerette volna megírni a fogadalmát a második alkalommal, amit a fiával, Sainttel gyakorolt – az első ceremónia hagyománytisztelő volt.

Forrás: BrightSide
Nyitókép: John Shearer/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: