7 szuper pasis ajándékötlet karácsonyra, amit még be is tudsz szerezni az ünnepekig

Nekünk, nőknek bizony nem könnyű feladat valami igazán férfias dologgal meglepni azokat a pasikat, akikért a szívünk dobog. Hogy ezt idén megkönnyítsük számodra, összegyűjtöttünk néhány olyan ajándékötletet, aminek a legtöbb pasi örülne.

Nevetséges, de még mindig sokan gondolkodnak zokniban vagy pulcsiban, ha a párjukról van szó. Pedig van néhány olyan igazán férfias karácsonyi ajándékötlet, amivel nemhogy nem lőhetsz mellé, de kifejezetten örülni fognak neki családod férfitagjai. Szerintünk ilyenek például az alábbiak.

1. Bőrbarát: FOREO Luna™ Mindnight Fofo

32 990 Ft

Még a legmacsóbb férfiak is szeretik a kényeztetést, bármit is gondolj. A fürdőszobában náluk is sorakoznak krémek, hajzselék és még ki tudja, milyen pasis kincsek. Egy jó micellás arclemosóval és ezzel a rezgő kütyüvel biztos minden reggel és este, amikor az arcát mossa, arra fog gondolni, hogy micsoda kincs vagy neki.

2. Keleti kényeztetés: Xiaomi masszázspisztoly

39 990Ft

Ha igazán le akarod venni a lábáról szívszerelmedet, akkor ezzel a masszázspisztollyal biztosra mehetsz. Sőt valójában két legyet is üthetsz egy csapásra, ugyanis nemcsak őt fogod vele elkápráztatni, de alkalom adtán ő is masszírozgathat majd vele téged.

3. Hangold fel magad: VeVor Handpan

41.990 Ft

Vannak olyan pasik, akik bármilyen férfiasak is, a lelkük mélyén időnként még gyermekek. Ez a kellemes, könnyen használható handpan nemcsak visszarepítheti őket abba a korszakba, amikor még garázszenekarról álmodoztak, de rezgéseivel megnyugtatja kicifrázott idegeiket is.

4. Test a lelke mindennek: Vida XL súlyzókészlet

37 300 Ft

Ha azt szeretnéd, hogy nyáron egy Jason Momoa testű férfi feszítsen melletted a strandon, akkor egy ilyen otthoni súlyzókészlet kiváló ajándék. Életed szerelme nagyon fog örülni neki, mert bár soha nem vallaná be, de suttyomban a fürdőszobában fekvőtámaszozni szokott, mielőtt a hálószobába lépne.

5. Az idő urai: Apple Watch

129997 Ft

Az biztos, hogyha ezt a drága és szinte mindent tudó éjfekete szíjas ketyegőt nyújtod át a fa alatt a barátodnak, akkor teljesen le lesz nyűgözve. Az óra mindent tud, amit egy okosórának csak tudnia kell. Úszkálhatsz benne az élményekben, hiszen vízálló, de egy baleset esetén is életmentő lehet. Az biztos, hogy ezt az órát csak az kapja, akit valaki nagyon szeret.

6. Barkácskészlet

36 990 Ft

Hölgyeim, most lerántjuk a leplet. Szinte nincs olyan hímnemű egyed, aki ne szeretne olykor fúrni-faragni, barkácsolni. Ha csak egy biciklis gyermekülés felcsavarozásához is, de minden valamire való férfinek van egy féltve őrzött barkácskészlete. Ez a 187 darabból álló, gurulós bőröndbe rendezett csodacsapat mindenki megmentője lesz, mert ezután nem lesz kifogás, ha egy újabb tükröt kell felszerelni a hálószobába.

7. Élmény

Budapesti Fesztiválzenekar Hősök tere koncert
Fotó: Budaepesti Fesztiválzenekar

A tárgyakon kívül mégiscsak a legszebb dolog, amit egy ember kaphat, az a figyelem és ezzel együtt a közös élmény. Nézd ki, mikor hol játszik a kedvenc zenekara, vagy focicsapata, és vegyél két jegyet rá neki. Ha megengedhetitek magatoknak, hogy esetleg mindezt külföldön teszitek meg, akkor egy életreszóló élménnyé varázsolhatod a párod karácsonyát.

Nyitókép: Getty/AleksandarNakic

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: