8 év szünet után Cameron Diaz újra visszatér a színészethez

Cameron Diaz a romantikus vígjátékok koronázatlan királynője, akit már jó ideje nem láthattunk a vásznon. A színésznő azonban most visszatér a képernyőre, méghozzá a nagyon találó című Back in Action (Újra akcióban) Netflix-moziban láthatjuk majd.

A hírességek körében nem ritka az, hogy „nyugdíjba” vonulnak, majd kis idő múlva kipihenten és alkotói vágytól gazdagon visszatérnek a szakmájukhoz. Többek között Justin Bieber és Tom Brady is így tettek korábban. Brady-nél egyébként éppen 40 napig tartott a „nyugdíj”, mikor bejelentette, hogy mégiscsak visszatér.

Cameron Diaz is visszatér a nyugdíjból?

Azonban arra kevesen számítottunk, hogy Cameron Diazt is újra láthatjuk a vásznon, miután 2018-ban bejelentette, hogy nem forgat többet. 2020-ban Gwyneth Paltrow-nak adott interjút a „nyugdíjas évekről”, melyben azt is elmondta, miért döntött a kilépés mellett: „Egyszerűen úgy döntöttem, hogy más életre vágyom. Nagyon keményen dolgoztam nagyon sokáig, filmeztem, és ez egyszerűen bedarált. Nem maradt idő a magánéletemre.” Az elmúlt években pedig éppen a magánélet játszotta a főszerepet a színésznő életében, hiszen 2019 végén megszületett Benji Madden-nel közös gyermekük, Raddix.

Persze, a munka sem állt meg, Diaz elindította Avaline nevű cégét, amely organikus szőlőből készült borokkal foglalkozik. Egy korábbi interjúban azt is kifejtette, hogy a vállalkozói élet milyen váltást jelent a színészkedéshez képest: „Ez egy teljesen más életforma. Ennek az üzletnek is van egy tempója, mindig van valami új, szóval állandó elfoglaltságot ad. De így, hogy már nem készítek filmeket, az egész életem más. Ilyen lenne a békés élet?” – tette hozzá a színésznő. – „Sokkal kevesebbet utazom. Sokkal többet alszom. Sőt, az arcbőröm is tisztább, mivel nincs rajtam annyi smink, mint a forgatásokon.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cameron Diaz (@camerondiaz) által megosztott bejegyzés

Ezek alapján kevesen számítottunk arra, hogy Cameron Diaz visszatér a showbusiness-be, de az örömteli meglepetéstől csak még izgatottabbak lettünk, hogy vajon milyen mozira számíthatunk.

Újra akcióban Jamie Foxx oldalán

Az Újra akcióban (Back in Action) vígjátékot a Netflix készíti és Diaz mellé nem is akárkit igazoltak le. Jamie Foxx játssza majd a férfi főszerepet, aki korábban kétszer is dolgozott már a színésznővel, így összeszokott párost alkotnak. A jó hírt is ő osztotta meg Twitter-profilján, elképesztően kreatív módon, egy háromfős telefonhívás hangfelvételével. Foxx ugyanis felhívta Diazt, aki elmondta, hogy izgul a visszatérés miatt.

Erre a színész bekapcsolta a hívásba az újonnan visszatérő Tom Brady-t is, hogy a tapasztalataikról beszélgessenek. A hangfelvétel fölé pedig ezt írta a színész: „Cameron, remélem, nem vagy mérges, hogy felvettem a beszélgetést, de így már nincs visszaút. Muszáj volt felhívnom egy „GOAT”-ot („greatest of all time”, magyarul: minden idők legjobbja), hogy visszahozzunk egy másik „GOAT”-ot. Cameron Diaz és én „Újra akcióban” vagyunk a Netflix-szel közös filmünkben. A forgatás még ebben az évben elkezdődik.”

Mi pedig tűkön ülve várjuk, hogy mikor jelenik meg az új film!

Forrás: HarpersBazaar
Nyitókép: Dave Kotinsky / Contributor/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: