8 sztár, aki inkább kivetkőzött magából a vörös szőnyegen: ciki vagy szexi?

Néha nem egyértelmű, hogy a sztárok felöltöznek vagy levetkőznek egy eseményre, sokszor ugyanis olyan kreációban sétálnak végig a vörös szőnyegen, ami tényleg nem bíz semmit a képzeletre!

Évekkel ezelőtt még tanították az öltözködést, a protokoll szabályai hosszasan sorolják, hogy milyen eseményre melyik az alkalomhoz legmegfelelőbb öltözet. A sztárok ebben a tekintetben mindig kívülállónak számítottak, náluk ugyanis első helyen mindig inkább a figyelemfelkeltés és a polgárpukkasztás áll, mintsem, hogy az illemnek megfeleljenek.

Neves divattervezők versengenek a kegyeikért, nem mindegy, hogy ki, kinek a kreációjában jelenik meg egy vörös szőnyeges eseményen. Mostanában azonban új trend született: inkább levetkőznek, mint felöltöznek a sztárok. Földi halandó számára egyre gyakrabban nehéz eldönteni, a megjelenéseket látva, hogy vajon milyen leírás szerepelt a dress code címszó alatt. Már ha egyáltalán létezik még ez a megfogalmazás. Természetesen a hiányosabb, a képzeletre semmit nem bízó ruha is lehet esztétikus, vagány vagy éppen diszkréten szexi, de sokszor esnek át a ló túloldalára és erőteljesen súrolják a cikiség határait. A kevesebb, néha több – tartja a bölcs mondás. Az alábbi sztárok öltözékét tekintve elképzelhető, hogy mielőtt felöltöztek ez a gondolat nekik is eszükbe jutott. Az más kérdés, hogy tényleg több lett-e a kevés.

Rose McGowan

Fotó: Barry King/WireImage/Getty Images

Ha az ember lánya Marilyn Mansonnal jelenik meg egy díjátadón, akkor minden szem rászegeződik, úgyis, ha csak ha egy lepedőbe csavarja magát. De a színésznő úgy döntött a party előtt, hogy neki saját jogán kell a polgárpukkasztás. Hogy mennyire ízléses így megjelenni bárhol is, azt mindenki döntse el maga, az biztos, hogy a tervező Maja Hansonnak nem kellett felárat fizetni a munkadíjért.

Amber Rose

Fotó: GettyImages

Az amerikai modell valószínűleg elirigyelte Rose McGowan öltözékét, és ezt gondolta tovább, Laurel DeWitt tervező segítségével. Sikerült a ruhát finomabbra hangolni, s bár sok mindent nem hagy a képzeletnek, egy fokkal azért mégiscsak elegánsabb lett így a végeredmény.

Jennifer Lopez

Fotó: GettyImages

A latin díva szereti feszegetni a határokat, legtöbb videoklipjéhez simán ki lehetne tenni a 18+ -os figyelmeztetést. S mivel komoly erőfeszítéseket tesz teste folyamatos karbantartásért, fontos számára, hogy közszemlére tegye formás idomait. A fenti összeállításban egyetlenegy rajongójának sem javasolnám az évnyitón való megjelenést, még a liberálisabb szemléletű alternatív iskolákban sem. Az viszont biztos, hogy a frissen házasodott JLO, ötvenen túl is topformában van.

Megan Fox

Fotó: GettyImages

Bár a Mugler divatház által készített ruha hossza alapján maxinak számít, inkább az átláthatóságra mondhatni, hogy maximális. A reptéri ellenőrzésnél viszont ideális egy ilyenben megjelenni, talán az átvilágítást is elengedik a hatóságok.

Britney Spears

Fotó: GettyImages

Az egykori tini sztár egy koncert során dobta le a ruháját, és tárta a közönség elé a testszínű kreációját. Egy pillanatra megfagyott a levegő, mert messziről nézve úgy tűnt, hogy teljesen meztelen.

Christina Aguilera

Fotó: GettyImages

Az énekesnő egy zenei díjátadón viselte a rövid szoknyát, a merész felsőrésszel. Hibátlan alakján tökéletesen mutat az összeállítás, s remélhetőleg, ha a kezét elveszi a teste mellől, akkor is ott marad a felsőrésze.

Rita Ora

Fotó: GettyImages

A francia sztártervező, Jean Paul Gautier is tudja, mitől döglik a légy: sok mindent nem bízott a fantáziára ebben a fekete kreációban. Rita Ora 2018-as MTV VMA-s szettje azonban még az ízlésesebb kategóriába sorolható.

Ciara

Ciara fotó: Jamie McCarthy/Getty Images

A focistafeleség színésznő a példa rá, hogy felöltözve is lehet valaki levetkőzött. A pezsgőszínű Givenchy ruha, szinte mindent láttatni enged, de valójában mégsem. Ízléses és elegáns, kiváló választás volt a Video Music Awards fogadására.

Forrás: pagesix.com
Nyitókép: GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: