9 bomba manikűr a nyár utolsó heteire

Összeállításunkban vidám nyári manikűröket találsz minden alkalomra

Érdekes tény, de a férfiak azalatt a héttizedmásodperc alatt, amíg eldöntik, bejössz e nekik, a kezedet is megmustrálják. A teljes külső megjelenésed összhangját az ápolatlan manikűr nagyon elronthatja, ugyanakkor nagyon sokat is dobhat rajta.

Az állatvilágban a körmöknek nagyon fontos szerepe van. Gyakran a védekezés és a támadás eszközei, ezért egészségesnek és erősnek kell lenniük. Természetesen nálunk embereknél kicsit árnyaltabban és komplexebben jelenik meg mindez, de elmondhatjuk: a hosszú körmök a mai napig a gazdagságot és azt hivatottak bizonyítani, viselőjük képes megvédeni önmagát. Mivel körmünk lelki szinten a bennünk lévő agressziót jelképezi, az, hogy mennyire ápolt, hosszú, figyelemfelkeltő, sokat elárul a viselőjéről. A szépen rendben tartott kezek azt mutatják, hogy harmonikus viszonyban van a nő a benne élő „ősi, vad természeti asszonnyal”, és ugyanígy a férfiaknál is általában a „nyugodt erő” jelképe. Mindez igaz a hétköznapokra. De ha nyaralni megyünk, vagy fesztiválra, akkor nyugodtan kirúghatunk kicsit a hámból!

1. Színek szimfóniája

Ez a mókás színösszeállítás remek választás azok számára, akik színekkel is szeretnék kifejezni önmagukat. Csak a fantázia szabhat határt ki-milyen színeket választ hozzá.

2. Pompás pasztell

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NailSpa (@nailspabudapest) által megosztott bejegyzés

3. Színek és szmájlik

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pataki Nails (@nailspataki) által megosztott bejegyzés

A fiatalabb korosztály számára lehet jó választás ez a vidámságot és felszabadultságot hirdető körömfestés. Természetesen mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát, így senki sincs kizárva, a vidám körmök köréből.

4. Folyékony fantázia

Ez a minden tekintetet vonzó manikűr kiválóan megállja helyét bármilyen vízparti környezetben, nyaraláson. Vidám színeivel, érdekes formáival egyszerre elegáns és merész.

5. Férfi funky

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NAILS by JUCO (@nailsbyjuco) által megosztott bejegyzés

Manapság a körömfestés már nemcsak a nők privilégiuma. Bevállalós fiúknak kiválóan illik a személyiségéhez ez a matricával készült vidám nyári összeállítás.

6. Csillámos csillagcsoda

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NAILS by JUCO (@nailsbyjuco) által megosztott bejegyzés

Te leszel a figyelemfelkeltés dívája ezzel a merész, de ízléses manikűrrel. Fesztiválra kötelező bevállalni egy hasonló mókás manikűrt.

7. Szivárvány szerelem


Ilyesmi bravúros színösszeállítások nagyon mennek idén nyáron. Ha jól válogatjátok össze a színeket, bármilyen ruhaösszeállításhoz tudod majd viselni

8. Minnie manikűr

Ha előre tudod, hogy hová készülsz utazni, remek ötlet a tematikus manikűr. Például ilyen szellemes kis insta fotókat készíthetsz vele.

9. Parádés pöttyök

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nail Zone (@nail_zone2022) által megosztott bejegyzés

Az év óriási dobása ezek a minden színben megjelenő kis pöttyök. Amennyire egyszerűek, annyira nagyszerűek. Elegáns, kifinomult, ugyanakkor egy kis rafinéria is van bennük. Teljesen odáig vagyok értük.

Nyitó: Roy Rochlin / Stringer/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ajánljuk ezeket is:

    Legnépszerűbb cikkek: