9 emlékezetes ruhaköltemény a stílusikon Blake Lively-tól

Színészi karrierje mellett Blake Lively a vörös szőnyeg ikonja. Felejthetetlen ruhakölteményeivel beírta magát a Met-gála és a Cannes-i Filmfesztivál divattörténetébe, de bárhol megjelenik, egyből magára vonja a figyelmet.

Videó klipet rendez, dekorálja az otthonát, fellép a paparazzik ellen a gyerekei biztonsága érdekében, mindezek mellett pedig rendkívül stílusos. A csodaszép négygyermekes édesanya, Blake Lively vörösszőnyeges megjelenéseit mindig izgatottan várja a közönség.

Íme, 9 ikonikus ruha, amiben mindenkit lenyűgözött:

1. Flitterekben csillogott

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

StyleCaster (@stylecaster) által megosztott bejegyzés


A színésznő megjelenése olyan emlékezetesre sikerült a 2014-es Cannes-i Filmfesztiválon, hogy csaknem tíz év múlva is emlékszünk rá. Az eseményre egy Chanel ruhában érkezett, amiről ugyan nem mondhatni, hogy áttetsző, mégis láttatni engedte Lively vonulatait. A ruhához Sophia Webster magassarkút és Lorraine Schwartz ékszereket választott.

2. Drámai fekete-fehér

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rachel Zoe (@rachelzoe) által megosztott bejegyzés

Lively többször is megismételte fantasztikus belépőjét a Cannes-i Filmfesztiválon. Egy másik alkalommal az ikonikus, fekete-fehér Gucci ruhájában érkezett. Az estélyi már önmagában is hatásos, hát még ahogyan ő viselte! A szoros konty, a vörös rúzs, és az elegáns gyémánt ékszerek tették felejthetetlenné a megjelenését. 

3. Kismamaként is stílusosan

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

hanna (@blakexlively) által megosztott bejegyzés

2014-ben szintén egy Gucci ruhában érkezett a New York-i Angel Ballra, amely a Gabrielle’s Angel Foundation adománygyűjtő rendezvénye. A meghívottak főként hírességek, az est során pedig azok előtt tisztelegnek, akik kiemelkedő humanitárius és jótékonysági munkát végeztek a rákkutatásért.

4. Az ikonikus kék ruha

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

C A L I S S (@caliss_com) által megosztott bejegyzés

A 2016-os Cannes-i Filmfesztiválon mindenki azon töprengett, hogy Lively vajon várandós, vagy sem? Egészen addig, amíg fel nem vette a csillogó gyöngyökkel borított kék Versace ruhát.

5. A 600 órás báli ruha

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blake Lively Fan (@alwayslively) által megosztott bejegyzés

Hatszáz munkaórába telt, mire elkészítették a színésznő báli ruháját a 2018-as Met-gálára. A bordó, ujjatlan estélyi felső részét gyöngyök borították, az uszály pedig fantasztikusan mutatott, miközben a színésznő a Metropolitan Múzeum lépcsőjén fotózkodott. 

6. Egyszerre merész és tekintélyt parancsoló

A Ritmusszekció című 2020-as filmje premierjére egy vagány Dolce & Gabbana bársonyruhában érkezett. A földig érő, pánt nélküli ruhához gyöngysort és kesztyűt viselt. 

7. Bátran vállalja magát

Egy évvel később férje, Ryan Reynolds, Free Guy című premierjén egy merész ruhával vitte el a showt. Prabal Gurung tervezésű rózsaszín, ujjatlan ruhában lépett a vörös szőnyegre, ami igencsak sokat láttatott a színésznő hasából. 

8. Az estélyi, amit New York inspirált

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Women (@celebritiaholic) által megosztott bejegyzés

Színváltós Szabadság-szoborként tündökölt a 2022-es Met-gálán. A fűzőt az Empire State Building motívumai tükrözik, a ruha alsó része pedig a Szabadság-szobrot idézi. Az estélyi igazi különlegessége pedig, hogy ha az uszályt feltűzik, olyan mintha bronzból türkiz színűre váltana, amivel a tervező a New York-i bronz szobrokat idézte meg.

9. Vissza a 60-as évekbe

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés

A 2022-es Forbes Power Women’s Summit eseményen egy hatvanas éveket idéző Valentino ruhában jelent meg. A ruhát ezüst flitterek díszítik, amihez fehér sálat és platformos magassarkút választott.

Forrás: Insider

Nyitókép: WWD / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: