A 65 éves fitnesz legenda közösen lépett kifutóra a lányával

El tudod hinni, hogy anya és lánya? Denise Austin, a 65 éves fitneszguru és Katie, a 29 éves „mini énje” hihetetlenül jól néztek ki a hétvégi Sports Illustrated divatbemutatón.

Denise Austin és lánya Katie Austin úgy tűnik, életük legjobb formájában vannak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Miami Swim Week részeként megrendezett Sports Illustrated bemutatón való szereplésük. Amikor egyszerre a kifutóra léptek, egy pillanatig nem lehetett eldönteni, hogy melyikük a fitnesz legenda anya és melyikük a lánya. Egyszerűen lenyűgözőek voltak, ahogyan ölelkezve feszítettek a divatos fürdőruhákban, a nem mellesleg irigylésre méltó testükkel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NAVY RAY (@navyray) által megosztott bejegyzés

Denise-nek, aki 40 éves karrierje során több mint 25 millió fitnesz VHS-kazettát és DVD-t adott el, nyilvánvalóan nem idegen a fények és a kamerák kereszttüzében lenni. Viszont ez a bemutató egy különleges élmény volt számára, hiszen a lányával együtt léphetett kifutóra.

A tiszta öröm, amit együtt éltünk meg, egy életre szól… Igazán büszke anya vagyok! Ez egy olyan nagyszerű anya-lánya pillanat volt, ami felbecsülhetetlen. Annyira hálás vagyok a Sports Illustrated Swimsuit családjának a meghívásért, hogy Katie-vel együtt mi legyünk az első anya-lánya duó, aki a kifutójukon sétálhat.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Denise Austin (@deniseaustin) által megosztott bejegyzés

Denise azt is megosztotta a nagyközönséggel, hogyan maradt ilyen fiatalos, és hogyan haladt a korral. Fő céljaként tekint arra, hogy elérje az 50 év feletti nőket, és segítsen nekik a legjobb formájukat hozni. Szerinte az életmód a legfontosabb: saját jó példájával szeretne másokat is inspirálni nemcsak jó formájuk, hanem az egészségük megőrzésében is.

Ha jó a hozzáállásod, akkor a 60-as éveidre fiatal és energikus maradsz, és jobban fogod érezni magad. Szeretném inspirálni a nőket minden korosztályból, hogy folytassák: megéri. Ebben a korban élni annyira jó. Azt csinálhatod, amit akarsz, és jól érzed magad. Nálam is ez a hozzáállás az, ami megtartott ennyi éven át.

Ha azt gondolod, a finesz legenda Denise egész napját az edzőteremben tölti, tévedsz: valójában csak napi 30 perc testmozgást végez, kardiózik és nyújt. A kardiót a fogyás nagyszerű módjaként írja le. A súlyok emelésével történő izomépítés pedig segíti az anyagcserét.

Denise nemcsak az 50 év feletti nőket motiválja. Akit a legjobban inspirál, az a legközelebbi személy az életében: a lánya.

Az anyukám mindenben az inspirációm. Ő a legnagyobb támogatóm, mentorom, legjobb barátom és bátorítom.

Katie-t a Seventeen magazin a tíz legjobb követendő fitnesz influenszer közé választotta.

Forrás: NewBeauty

Fotó: John Parra/Getty Images for Sports Illustrated Swimsuit

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: