A 67 éves travel influenszer bebizonyította, sosem késő újrakezdeni

Inspiráló történet

Linda Malys Yore nem egy hétköznapi travel influencer és még véletlenül sem egy átlagos 67 éves. Az amerikai hölgy színes ruhákban és védjegyévé vált vörös rúzsában utazza körbe a világot, kalandjairól pedig Linda on the Run nevű oldalán számol be.

Amerikai road trip

Linda Malys Yore egy négygyermekes családban cseperedett fel, ahol a szülők több munkahelyen is dolgoztak azért, hogy a nő testvéreivel együtt mindent megkaphasson. Ebbe a családi nyaralás is beletartozott – minden évben lakókocsiba ültek és felfedezték az USA vagy Kanada meseszép vidékeit. Édesapja mindig azt tanította neki, hogy csak egy lehetősége van arra, hogy boldog és izgalmas életet éljen. Lindában pedig égett a kalandvágy és megfogadta, élete végén mosolyogva fog visszaemlékezni minden percre, és semmilyen hiányérzete nem lesz.

Teltek-múltak az évek, 1988-ban férjhez ment és néhány éven belül két lánya született. Ezután otthagyta ápolói munkáját és főállású anyaként élte a mindennapjait. Ám, hamar ráunt az átlagos életre és változásra vágyott. Férjével – aki vállalkozóként megengedhette magának, hogy bárhonnan dolgozzon – megvásárolták saját lakókocsijukat és útnak indult a család. Hónapokig haza sem tértek floridai otthonukba, bejárták Kanada és az államok különböző tájait, miközben a gyerekeket saját maguk tanították. Ez az életstílus egészen 2014-ig tartott, amikor 26 év házasság után férjével úgy döntöttek, külön utakon folytatják.

Új fejezet

@lindaontherunofficial/Instagram

Két lánya vetette fel az ötletet, hogy travel influenszerként kellene szerencsét próbálnia, hiszen nemcsak érdekes személyisége emelné ki a többiek közül, hanem az életkora is. Linda először nem igazán értette, mi értelme lenne az egésznek és a közösségi média sem állt közel hozzá. Végül beszerzett egy könyvet, ami bevezette az Instagram világába, majd lányai szüntelen kérlelése miatt elindította saját blogját – a Linda on the Run weboldalt 2017 decemberének karácsonyán kapta a lányától, Victoriától. Ekkor 65 éves volt és a kezdetekben nagyon szkeptikusan állt hozzá a tartalomgyártáshoz. Nemcsak a technika okozott neki fejtörést, hanem az is, hogy jó fotókat készítsen.

A hatvan az új harminc

@lindaontherunofficial/Instagram

Linda rákapott az influenszer élet ízére – 2 év alatt körbeutazta a világot és a profilját már több mint 56 ezren követik. Ráadásul a szponzorok is beleszerettek elbűvölő természetébe, például a Ray-Ban és Waldorf Astoria márkával is dolgozott már. Sikerének másik titka, hogy rendkívül divatosan és színesen öltözködik. Az outfitjét mindig próbálja úgy összeállítani, hogy az összhangban legyen a képen szereplő nevezetességgel vagy a környezettel. A szettjeiből a színes kiegészítők – kalapok, sálak, napszemüvegek – sem hiányozhatnak és szinte ki sem teszi a lábát az utcára, ha nem viseli kedvenc vörös rúzsát.

2019-ben tíz országot járt be – nyáron például Budapestre is ellátogatott, de a személyes kedvence Oroszország volt. A 67 éves influenszer szeretné mindenkinek bebizonyítani, hogy a kor csak egy szám, valamint sosem késő újrakezdeni. Rendszeresen arra buzdítja követőit, hogy utazzanak, mert nincs annál csodálatosabb, mint új helyeket, embereket és kultúrát megismerni. ‚‚Az élet rövid, ne szalaszd el a lehetőségeket! Ez nem egy ruhapróba, ahol második esélyt is kapsz.’’

Nyitókép: @lindaontherunofficial/Instagram

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: