A 75 éves nagypapa merész stílusával azt bizonyítja, a divatban nincs korhatár

Jannik Diefenbach fotós képein 75 éves nagyapja látható elképesztően stílusos öltözékekben, nem csoda, hogy minden pillantás azonnal rá szegeződik.

A nagypapa vagány, fiatalos ruhákkal, extravagáns sportfelsőkkel, és merész társításokkal mutatja meg, ha szeretjük, amit viselünk és magabiztosak vagyunk benne, akkor nagyszerűen fogunk kinézni. Éppen ezért az idős férfi gyakran olyan öltözékekbe bújik, mint a hírességek. Nem egyszer öltötte már magára Justin Bieber vagy Kayne West stílusát, és az eredmény észbontóan jó volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jannik (@jaadiee) által megosztott bejegyzés

Diefenbach 2016 végén kezdte el lencsevégre kapni nagyapját. „Támadt egy ötletem, megkérdeztem nagypapit, hogy lenne-e kedve belebújni a gönceimbe. A legnagyobb meglepetésemre azonnal igent mondott. Így kezdődött az egész” – árulta el a fiatal fényképész a My Modern Met-nek. A fotósorozat előtt az idős férfi öltözködési stílusa teljesen eltérő volt. „Nyugdíjasként a ruhái végtelenül unalmasak voltak, és egyáltalán nem hordott sportos darabokat. Amikor felpróbálta az én ruháimat, jól érezte magát bennük, és tetszett neki, amit a tükörben látott. Mivel nagyon élvezte az átalakulást, és jól szórakoztunk a fotózások közben is, nem álltunk meg egy fotózásnál” – tette hozzá Diefenbach.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jannik (@jaadiee) által megosztott bejegyzés

Egy tágabb perspektívából szemlélve a fotósorozatnak az üzenete az, hogy még akkor is képesek vagyunk változni és változtatni, ha már idősek vagyunk. „Egy idő után nagypapi elkezdte hordani ezeket a darabokat a hétköznapokon is, a fotózásokon kívül. Most már kizárólag ebben a stílusban öltözködik, mert egyszerűen imádja” – mondja a fotós.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jannik (@jaadiee) által megosztott bejegyzés

Diefenbach külön Instagram fiókot szentelt a stílusos nagypapának, ami olyan népszerű, hogy hamarosan ruhaüzletet nyitnak Gramps, azaz nagypapi néven.

Forrás: My Modern Met 
Nyitókép: @jaadiee / Instagram 

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: