A 84 éves Jane Fonda lett a H&M új sportkollekciójának kampányarca

Augusztus 4-én debütált a H&M Move sportmárka, amelynek célja, hogy demokratizálja a sportruházatot és megmozgassa az egész világot – erre buzdít mindenkit Jane Fonda fitneszlegenda és JaQuel Knight világhírű koreográfus is.

Valószínűleg te sem gondoltál soha úgy a H&M-re, mint egy korlátozott kínálattal rendelkező márkára. Azonban a fast fashion vállalat augusztus 4-én a H&M Move-val még tovább bővítette hatalmas termékkínálatát. A H&M Move célja, hogy nemtől, kortól, testalkattól és társadalmi státusztól függetlenül mindenkit mozgásra ösztönözzön. Ehhez biztosítanak olyan sportruházatot, amely nemcsak stílusos, hanem funkcionálisan is magas minőséget képvisel. Azaz kényelmes és a testmozgás közben magabiztossággal tölti el viselőjét. A H&M nem bízta a véletlenre az új movewear vonal első kollekciójának sikerét. A kampányban nem kisebb nevek képviselik márkát, mint a kétszeres Oscar-díjas, valamint fitneszikon Jane Fonda és JaQuel Knight világhírű táncos-koreográfus, aki többek között Beyoncé, Jennifer Lopez és Cardi B videóklippjeihez készített koreográfiát.

Márka, mozgalom, movewear

„A H&M Move egy mozgalom. Azért vagyunk itt, hogy megünnepeljük a mozgást, és testmozgásra invitáljuk a világot. Célunk, hogy megszüntessük azokat a tényezőket, amelyek megakadályozzák az embereket a sportolásban. Kezdve a sportruházat demokratizálásával” – mondta Simon Brown, a H&M Move vezérigazgatója. Ennek érdekében a márka inkluzív férfi és női fitneszruházatot kínál, amelyben (Move Essentials néven) a sportoláshoz szükséges alapdarabok, valamint egészen különleges ruhák is megtalálhatók. A termékcsaláddal együtt a márka négy exkluzív alapanyagot is bemutat vásárlóinak, amelyek célja, hogy a speciális körülményekhez a lehető legjobban alkalmazkodjon a viselet. A DryMove™ a megfelelő nedvességelvezetést biztosítja, a ShapeMove™ alakformáló szabással rendelkezik, a SoftMove™ maximális kényelmet nyújt, míg a StormMove™ az időjárás ellen véd.

Fotó: H&M

A H&M Move története egy globális edzéskampánnyal startolt el, amelyet Jane Fonda és JaQuel Knight vezet. Az Oscar-díjas színésznő, aktivista és fitneszikon örömmel mondott igent a H&M felkérésére, hiszen 40 évvel első edzésvideója megjelenése után is arra törekszik, hogy testmozgásra ösztönözze az embereket. „Életem nagy részét ezzel töltöttem, így természetesen vonzott a H&M Move küldetése. Valamint nagyon tetszett az a filozófia, hogy a »sportswear« kifejezés helyett a »movewear« szót használták. Számomra ez sosem a sportról szólt, vagy arról, hogy én legyek a legfittebb. Az egész lényege, hogy megadd a testednek azt a fajta mozgást, amelyre az egészség megőrzéséhez szükség van, és így rólad is gondoskodni tudjon.”

Forrás: H&M
Nyitókép: H&M

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: