A boldogság magasiskolája – így juthatsz el Finnországba ingyen

A világ legboldogabb országa izgalmas nyereményjátékot hirdet, melynek győztesei ingyenesen juthatnak el Finnországba.

Finnország már hat éve őrzi trónját a világ legboldogabb országaként. A gyönyörű tájairól, az északi fényről és az igazi téli csodavilágáról ismert ország turisztikai ügynöksége most úgy döntött, nem tartják magukban a titkot, mi is megismerhetjük, miért ők a világ legboldogabb nemzete. A Visit Finland kampány keretében megtanulhatjuk finn módra élvezni az életet, sőt a legszerencsésebbek ingyenesen ellátogathatnak a gyönyörű északi országba.

Találd meg a benned élő finnt!

Mivel Finnország a világ legboldogabb országa, idén júniusban mesterkurzust rendeztünk Finnországban. A nyereményjáték nyertesei egy négynapos finnországi utazáson vehetnek részt, melynek során megtanulhatják a >bennük élő finn< megtalálásának módszereit” – írja a turisztikai ügynökség. A Masterclass of Happiness (A Boldogság Mesterkurzusa) elnevezésű programot 2023 júniusában rendezik meg a Kuru Resortban, egy privát villákból álló üdülőben. A villák mindegyike saját gyógyfürdővel és szaunával rendelkezik, hogy a látogatók élvezhessék a természet szépségét és a hosszú napokat a Finn-tóvidéken, mely csodás erdőiről és tavairól híres. A programba jelentkezők közül 10 szerencsést sorolnak ki, akik ingyen vehetnek részt a 4 napos finnországi mesterkurzuson.

A finn életszemlélet

Habár a boldogságkutatások (World Happiness Report) alapvetően az életminőséget (a jövedelmet, az egészséget, a szabadságot, a nagylelkűséget és a korrupció hiányát) mérik, ​​a boldogság mesterkurzus szervezői szerint a finn lelkiállapot inkább egy készség. Ha pedig készség, akkor tanítható és megosztható másokkal is. „Hiszünk abban, hogy a boldogság nem egy velünk született misztikus képesség – ez egy életszemlélet, amelyet bárki megtanulhat” – írja a Visit Finland csapata. Szerintük ennek a lényege a „kiegyensúlyozott élet a furcsa oldalon”. Hogy megtudjuk, ez pontosan mit is jelent, el kell látogatnunk a mesterkurzusra.

A Boldogság Mesterkurzus „órái”

A kurzus a finn nyár legjavát adja. Olyan programokat kínál vendégeinek, mint a természetes alapanyagokkal történő kézműveskedés, a test és a lélek táplálása, a testmozgás az erdőkben és tavakban, nyugtató hangok és zene, valamint a finn életfelfogás megismerése. A kurzus során exkluzív foglalkozásokon vehetünk részt finn szakértőkkel, akik egyfajta személyi edzőként segítenek.

Mit kell tenned, ha szeretnéd megnyerni a Finnországi utat?

Ha szeretnéd megnyerni a négynapos finnországi utazást, akkor először regisztrálnod kell a mesterkurzusra a Visit Finland honlapján található űrlap kitöltésével. Majd ezután csatlakozhatsz a közösségi médiában indított kihívásukhoz, és egy TikTok vagy Instagram  bejegyzésben elmesélned, hogy miért gondolod azt, hogy titokban finn vagy, és miért csatlakoznál ehhez a kalandhoz. A nyereményjátékba 2023. április 2-áig lehet jelentkezni, a 10 nyertest pedig májusban hirdetik ki, ők részt vehetnek a finnországi mesterkurzuson ingyen. Ám azok számára, akik nem lesznek a szerencsések között, a Visit Finland tervezi, hogy online is elérhetővé teszi a mesterkurzust – így bárhol is vagy, megtalálhatod a benned élő finnt.

Forrás: My Modern Met

Nyitókép: Visit Finland / Facebook

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: