A bőrfiatalítás legújabb innovációjában a drón erejét is bevetik

Az esztétikai kezelések csúcstechnológiája már hazánkban is elérhető.

A szépség, a fiatalság, kortalanság megőrzése vagy kitolása ősidők óta foglalkoztatja az emberiséget. A cél érdekében a nők számos áldozatra is képesek, a különböző – és akár fájdalmas – kezelések már a 30-as éveikben járó nőknél is reneszánszukat élik.

Azonban hiába a legjobb hatóanyagok befecskendezése, a hosszú távú eredmények eléréséhez a titok a bőr kollagén-állományának serkentésében rejlik. Minden más csak felületi és pár hónapig tartó megoldást eredményez.

Az arckezelések széles választékában nem könnyű eligazodni, és azt sem árt tudni, hogy nem az azonnali hatást produkáló megoldások feltétlenül a legjobb választások. Ha gyorsan szeretnénk látványos és szembetűnő változást, akkor arra tökéletes megoldás a botox vagy a hialuronsav, de ha a cél hosszabb távon a természetesség és a frissesség megőrzése, akkor a kúrában igénybe vehető kezelések között érdemes keresni a megoldást.

Csodafegyver a bőr összes problémájára

A szépségipar legújabb, csúcstechnológiát képviselő csodafegyvere a Skeyndor cég Megan arckezelése. Ez a rendszer a bőrszövet legmélyebb rétegeiben fejti ki a hatását, ezáltal pedig rendkívüli sejtmegújulást hoz létre. A bőr összes problémájára megoldást kínál: tehát kezelhetők vele a foltok, pórusok, ráncok, a szemkörnyék érzékeny területe, valamint lifting és feszesítő hatást is biztosít.

A több prémium kategóriás kezeléssel is rendelkező spanyol Skeyndor márka legújabb módszere 50 év kutatásainak eredményére épül. „A hatóanyagok vadonatúj, úttörő kombinációja, kiemelkedő sejtgenerációt garantál a bőr legmélyebb rétegeiben” – mondja a rendszer hatásmechanizmusáról Balog Viktória, az EatCleanBeauty Szalon tulajdonosa.

A bőrfiatalítás legújabb innovációja több korábbi technológia egyesítésén alapul, amely stimulálja, regenerálja és átformálja a bőr legmélyebb szöveteit. Elsőként a vízben gazdag szöveteket hozza rezgésbe a technológia, ami hőt termel a bőr mélyén. A hőmérséklet emelkedésével a felszívódás fokozódik, ami a szövetek oxigén- és tápanyagszintjének emelkedését okozza. Ez növeli a hatóanyagok áteresztőképességét is a szövetekben. A bőr hőmérséklet-növekedése fokozza a hatóanyagok felszabadulását, beleértve a hősokkfehérjéket is, amelyek serkentik a kollagén és az elasztin termelődését a regeneráló, lifting-hatás érdekében. Ez a hőmérséklet-emelkedés elősegíti a folyadékok és salakanyagok elvezetését és eltávolítását.

Második lépésben a hatóanyagok bejutása és felszívódása történik a legmodernebb, kifejezetten ehhez a módszerhez fejlesztett hidroelektroporációs áramnak köszönhetően. A technológia aktiválja a fotoaktív koncentrátumokat, amelyek már a legmodernebb Drone Cosmetic-technológiával készültek. A fénysugarak különböző bőrszintekre képesek behatolni és ezeket mindig az igényeknek megfelelő koncentrátummal alkalmazzák: pórus-összehúzás, fényesség, feszesség, foltok, ráncok és petyhüdtség.

A nagy teljesítményű, vízmentes hővezető-gél védi a bőrt és a speciális technológia teljesítményét fokozza. Ez a teljesen vízmentes technológia lehetővé teszi a magas hőmérséklettel történő kezelést a legmagasabb biztonság mellett úgy, hogy nem keletkeznek zavaró hatások a magas frekvencia miatt, ráadásul a termék speciális formulája miatt nem párolog el. Aktív összetevőket tartalmaz, serkenti a mikrokeringést és a szövetek táplálását.

Drón-technológia a bőrfiatalításért

Pontosság, hatékonyság és kiemelkedő technológia jellemzi a kizárólag a Megan system számára kifejlesztett, legmodernebb kozmetikumokat. Hét rendkívüli koncentrátum Cosmetic Drone technológiával, mindegyike egy meghatározott funkcióra szabva. A Cosmetic Drone technológia a jelenleg elérhető legfejlettebb hatóanyag-leadó rendszer a piacon. Mikrokapszulái egy sejtes GPS-t tartalmaznak, amely lehetővé teszi, hogy a hatóanyag pontosan meghatározza és elérje a kezelendő célsejteket.

A kezelés forradalmi technológiája garantálja, hogy már az első alkalom után láthatóak bizonyos eredmények, többek között az arcbőr felfrissülése, a szem alatti karikák világosodása, szemkörnyéki ráncok halványulása, homlokránc halványulása, szemöldökök közötti ráncok halványulása és a szemhéj-lifting. Ezek az eredmények természetesen bőrtípustól függőek, valamint az otthonápoló termékek használatával növelhetőek, kúrában igénybe véve pedig látványos és tartós változást eredményeznek.

Nyitókép: CoffeeAndMilk/Gettyimages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: