Minden, amit A Bridgerton család 3. évadáról máris tudni lehet

Ha hozzánk hasonlóan te is a sorozat legnagyobb rajongói közé tartozol, akkor már biztosan végignézted a második szezont - és azóta azt találgatod, hogyan folytatódhat a történet...

Alig debütált a Netflixen A Bridgerton család második évadja, a legnagyobb rajongók máris azon tűnődnek, mi várható a következőben. A streamingszolgáltató ugyanis még 2021 áprilisában berendelte a sorozat harmadik és negyedik szezonját, úgyhogy egy ideig még biztosan nem kell elköszönnünk a régenskorszakban játszódó szériától. (De ha a nézettség nem csökken, várhatóan mind a nyolc Bridgerton-testvér kap majd a nyolc epizódnyi reflektorfényből.) Az alkotók legközelebb Julia Quinn „Tisztességes ajánlat” című könyvét dolgozzák fel, aminek középpontjában a második legidősebb fiú, Benedict Bridgerton áll.

Julia Quinn: Tisztességes ajánlat
Julia Quinn: Tisztességes ajánlat (GABO Kiadó: 3.490 Ft)

Azonban (ha hihetünk a híreknek, vagyis az alkotóknak, Shonda Rhimesnak és Chris Van Dusennek), a jövőben már egy kicsit kreatívabb adaptációra számíthatunk. Sőt, valójában már a második szezon esetében is több pontban eltértek Julia Quinn regényétől. A Luke Thompson (Benedict) mellett visszatérő színészek nevét egyelőre nem jelentették be, de az borítékolható, hogy Regé-Jean Page a továbbiakban sem fogja magára ölteni Simon Basset kosztümjeit – bár egy rövid cameózástól állítólag nem zárkózik el teljesen. Jonathan Bailey (Anthony) szinte biztosan háttérbe szorul majd, mint Phoebe Dynevor (Daphne) is, hiszen az ő karaktereik már megkapták a saját happy endjüket.

De Claudia Jessie (Eloise), Luke Newton (Colin) vagy Nicola Coughlan (Penelope Featherington) szerepeinek története még korántsem lezárt, illetve Adjoa Andoh (Lady Danbury), Golda Rosheuvel (Sarolta királyné) és Ruth Gemmell (Violet) megjelenése is garantálható. Simone Ashley (Kate, Anthony felesége) valószínűleg nem sok jelenetre számíthat a harmadik évadban, de Charithra Chandran (Edwina) még kaphat esélyt a tündöklésre, hiszen a show szerint a királyné be akarja mutatni egy hercegnek a fiatalabb Sharma lányt.

Luke Thompson, mint Benedict Bridgerton
Luke Thompson, mint Benedict Bridgerton (Fotó: Liam Daniel/Netflix)

A Penelopét alakító Nicola Coughlan azt mondja, 2022 nyarán kezdik el forgatni az új epizódokat és Shonda Rhimes is megerősítette, hogy gőzerővel írják a forgatókönyvet. A felvételek időpontja alapján arra is következtethetünk, hogy 2023 tavaszánál előbb nem számíthatunk a harmadik szezonra, amiben Benedict tündérmeséjét ismerhetjük meg. A férfi a „Tisztességes ajánlat” című kötet alapján egy álarcosbálon megismert lányba, Sophie Beckettbe szeret bele és megfogadja, kizárólag ezt a nőt hajlandó elvenni.

A törvénytelen gyermekként született Sophie – anélkül, hogy kilétét felfedné -, később éppen Bridgertonéknál kezd el dolgozni szobalányként, és mindenki szívébe belopja magát – Benedictébe is. Csakhogy a férfi tartani akarja magát az elhatározásához, miszerint azt a bizonyos rejtélyes táncpartnerét kéri feleségül… Mivel Julia Quinn egy mostohaanyát és féltestvéreket is megálmodott az új évad női főhősének, így arra tippelünk, hogy a következő hónapokban több színésznő csatlakozását is bejelentik majd.

Forrás: PopSugar/People
Nyitókép: Liam Daniel/Netflix

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: