A Bridgerton család rajongói számára van egy jó hírünk: befejezték a második évad forgatást

Jönnek az új részek!

A világ egyik legsikeresebb sorozata 2022-ben új részekkel debütál a Netflix műsorán. A szereplők azt mondják, megéri várni a folytatásra.

Bár a Nyerd meg az életed letaszította a Netflix legnézettebb sorozatainak képzeletbeli trónjáról, azért A Bridgerton családnak továbbra is hatalmas a rajongótábora. Sőt, a létszám egyre csak bővül! Ezt bizonyítja az is, hogy a streamingszolgáltató a bemutató után alig fél évvel három új szezont is berendelt a szériából – ez a döntés pedig minden, csak nem mindennapos. Na persze az alkotóknak nem lesz nehéz dolguk azzal, hogyan folytassák a történetet, hiszen a show alapjául szolgáló regényfolyam írónője, Julia Quinn mind a nyolc Bridgerton-testvérnek egy-egy külön kötetet szánt.

A második évad forgatókönyvét például „A vikomt, aki engem szeretett” című könyve alapján írták, azaz a legidősebb Bridgerton fiú, Anthony tündérmeséjét mutatják be a nézőknek. Az új epizódok azonban eddig sajnos nagyon távolinak tűntek, mivel mindössze néhány fotót és egy rövid részletet láthattunk belőlük.

Drága Olvasó! 

De most végre igazán jó hírrel szolgálhatunk neked: a show kreátorának legfrissebb posztjából kiderült, hogy november 20-án be is befejezték a munkálatokat. Tehát a folytatás tényleg csak karnyújtásnyira van tőlünk! Chris Van Dusen a Twitteren emlékezett meg a nagy napról, méghozzá egy olyan fotóval, amin a sorozat új álompárjával, Jonathan Bailey-vel (Anthony Bridgerton) és Simone Ashley-vel (Kate Sharma) szerepel.

„Ez a második évad összefoglalása! Annyira büszke vagyok a csapatra, hogy minden egyes nap a legjobbat hozták ki magukból ebben a kihívásokkal teli évben” – írta a fotó alá a showrunner, majd kiemelte, szavakba se tudja önteni a két főszereplő munkáját. Jonathan Bailey egyébként maga is posztolt a forgatás végén, és hozzátette, túlcsordult a szíve. A színész egy olyan felvételt osztott meg a követőivel, amin a széria új főhősnője, Simone is látható.

Jonathan Bailey és Simone Ashley
Fotó: Instagram/@jbayleaf

Az alkotóknak valóban nem volt könnyű dolguk: májusban kezdtek el dolgozni az új epizódokon, de júliusban szünetet kellett tartaniuk, mert a stáb egyik tagjának pozitív lett a koronavírus tesztje. Így csak augusztusban foroghattak újra a kamerák. Az utómunkálatok viszont még pár hónapig azért eltartanak, hiszen csak 2022-ben debütálhat a második évad a Netflix műsorán. De a Penelope Featheringtont alakító Nicola Coughlan azt mondja, az új szezon minden várakozást felülmúl majd.

Addig pedig még bőven van időd elolvasni „A vikomt, aki engem szeretett”  című regényt…

Forrás: People
Nyitókép: Instagram/@bridgertonnetflix

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: