Elkezdődött A Bridgerton család második évadának forgatása

A sorozat néhány héttel a premier után nézettségi rekordot döntött a Netflixen, ezért borítékolható volt, hogy folytatni fogják a történetet. A Colin Bridgertont alakító Luke Newton pedig már el is szólta magát arról, hogy újra kamerák elé álltak...

Alig pár hónap telt el azóta, hogy 2020 decemberében bemutatták A Bridgerton család című sorozatot, de máris a Netflix legnépszerűbb műsorává vált. A szériát kevesebb mint egy hónap alatt 82 millió háztartásban kapcsolták be, ami abszolút rekordernek számít a streaming-szolgáltató történetében.

Így valószínűleg senkit sem lepett meg, hogy a Netflix szinte azonnal berendelte a romantikus dráma második évadját. Ezúttal a legidősebb Bridgerton testvér, azaz Anthony (Jonathan Bailey) áll majd az epizódok középpontjában. Az alkotók pedig már le is rántották a leplet a női főszereplőről, Kate Sharmáról, akit Simone Ashley kelt életre. Ő lesz az, aki teljesen elcsavarja a vikomt fejét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Luke Newton (@lukenewtonuk) által megosztott bejegyzés


Most pedig újabb jó hírünk van a Bridgerton-fanoknak: a Colin Bridgertont alakító Luke Newton bejelentette, hogy elkezdték a második évad forgatását. A színész ugyanis feltöltött néhány kulisszafotót az Instagramjára a korábbi részek felvételeiről, és mindössze ennyit fűzött hozzájuk: „A fiúk visszatértek.” A képeken Luke Newton sorozatbeli testvéreivel, Jonathan Bailey-vel és a Benedict Bridgertont megformáló Luke Thompsonnal látható.

Bár a készítők a sztoriról egyelőre nem sokat árultak el, a hírek szerint követni fogják Julia Quinn Bridgerton regényfolyamának következő részét, azaz A vikomt, aki engem szeretett című regényt. A könyvet a GABO Kiadó gondozásában már magyarul is elolvashatod, ezért ha nem bírod kivárni, hogy felkerüljön a Netflixre a második évad, máris megtudhatod, hogyan alakul Anthony Bridgerton szerelmi élete.

GABO Kiadó, 3490 Ft

Forrás: Deadline/Page Six
Nyitókép: Instagram/@bridgertonnetflix

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: