Az elsőnél is izgalmasabbnak ígérkezik A Bridgerton család második évada a legújabb fotók alapján

Drága Olvasó! Lady Whistledown még soha nem látott képekkel lepte meg a sorozat rajongóit a következő szezon premierjének közeledtével.

Hamarosan új részekkel jelentkezik a Netflix egyik legsikeresebb és legnézettebb szériája, A Bridgerton család. A régens korszakban játszódó romantikus dráma szereplői 2022. március 25-én térnek vissza a streamingszolgáltató műsorára – Regé-Jean Page kivételével. A Simon Bassetet alakító színész ugyanis az első évad után búcsút intett a hercegnek, mivel úgy érezte, a karaktere révbe ért és a fejlődéstörténete is teljessé vált a fináléra. Aggodalomra azonban semmi ok, mert a távozása ellenére is izgalmas percekre számíthatsz a jövőben Bridgertonéknál!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bridgerton (@bridgertonnetflix) által megosztott bejegyzés

A feleségét, azaz Daphne-t életre keltő Phoebe Dynevor például továbbra is felbukkan majd a sorozatban, hogy támogathassa bátyját, Anthonyt (Jonathan Bailey), aki a második évad főszereplője. Ezzel a show Julia Quinn eredeti koncepcióját követi, mert a forgatókönyv alapjául szolgáló nyolcrészes regényfolyam minden kötetében egy-egy gyermek szerelmi története áll a középpontban. Anthony, a legidősebb Bridgerton testvér „A vikomt, aki engem szeretett” című regény főhőse.

A Bridgerton család-sorozat második kötete, GABO Kiadó, 3.490 Ft

A vikomt elhatározza, ideje megnősülnie és hosszas gondolkozás után egy Edwina (Charithra Chandran) nevű lányt szemel ki a menyasszonyának, ám ahogy telik az idő, egyre inkább a választottja nővére, azaz Kate (Simone Ashley) köré terelődnek a gondolatai – na meg az álmai is. Pedig az ismeretségük egyáltalán nem indul zökkenőmentesen, ez már a széria második évadjának legelső előzeteséből is kiderült.

Természetesen nem akarjuk lelőni a poént, ha (esetleg) még nem olvastad volna Julia Quinn művét, de annyit azért elárulhatunk, hogy rengeteg eseménydús és romantikus erotikus pillanat várható a következő epizódokban is. Ezt bizonyítják azok a friss fotók is, amiket az alkotók január 19-én osztottak meg a rajongókkal Instagramon. Az pedig máris teljesen egyértelmű, hogy rendkívül jól működik a vásznon a kémia  Anthony és Kate párosa között…

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

shondaland tv (@shondaland) által megosztott bejegyzés

Nyitókép: Liam Daniel/Netflix

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: