Dobj el mindent: megérkezett az első részlet A Bridgerton család második évadából

A Bridgerton család első szezonja 2020 decemberében kevesebb, mint egy hónap alatt letarolta a Netflixet, és megdöntötte a streaming-szolgáltató nézettségi rekordját. Úgyhogy túlzás nélkül állíthatjuk: az egész világ az új részekre vár.

Alig pár nap telt el azóta, hogy a Penelope Featheringtont alakító Nicola Coughlan elárulta, hihetetlenül izgalmas lesz A Bridgerton család második évada, máris újabb örömhírünk van azoknak, akik hozzánk hasonlóan alig várják a készülő epizódokat. Ugyanis az alkotók nemrég TÉNYLEG bepillantást engedtek abba, mi is vár ránk 2022 októberében!

Végre debütált egy rövid videó részlet, amiben találkozhatunk A Bridgerton család következő álompárjával, azaz Anthony Bridgertonnal (Jonathan Bailey) és Kate Sharmával (Simone Ashley). Az alig másfél perces felvételen az egyik legelső beszélgetésüket láthatod, hiszen a lány ekkor még korántsem volt szerelmes a vikomtba, sőt! Kate éppen kritizálta a legidősebb Bridgerton-fiút amiatt, hogy a nőket ingóságnak és tenyészállatnak tekinti és követelménylistát állít fel a leendő feleségével szemben.

Később természetesen meggondolja magát Anthonyval kapcsolatban, és mégiscsak elbűvöli őt a férfi, de addig azért még lesz pár éles (és szenvedélyes) szócsatájuk – ahogyan azt Julia Quinn A vikomt, aki engem szeretett című regény olvasói jól tudják. És amint azt már az első évadban megszokhattuk, a castingot illetően a sorozat alkotói nem követik hűen a könyveket. Tehát, kifejezetten nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a széria színészei között a sokszínűség uralkodjon. Míg Daphne párját, Simont a zimbabwei származású Regé-Jean Page alakította, addig az Anthony szerelmét életre keltő Simone Ashley indiai felmenőkkel büszkélkedhet.

A Netflix egyébként már A Bridgerton család harmadik és negyedik évadát is berendelte, úgyhogy Benedict és Colin Bridgerton love storyját még biztosan megismerhetjük a jövőben. Ráadásul egy spin-off széria is készül, ami Charlotte királynő fiatalkorára fókuszál majd.

Forrás: Variety
Nyitókép: Nick Briggs/Netflix

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: