Minden, amit A Bridgerton család második évadáról máris tudni lehet

A Netflix sikersorozatának új részeit márciusban kezdik el forgatni, azonban néhány dolog máris kiderült a széria folyatásáról. Például az is, hogy ki lesz az új női főszereplő!

Bár arról lehetne vitatkozni, hogy A Bridgerton család megfelelő képet sugároz-e a nők felé az egészséges párkapcsolatokról, ahhoz kétség sem férhet, hogy a 8 részes széria lett minden idők legsikeresebb showja a Netflixen. Éppen ezért biztosan senkit sem ért váratlanul, amikor 2021. január 21-én a streaming-szolgáltató bejelentette, újabb évadot kap a Büszkeség és balítélet és A pletykafészek keresztezéseként deifinálhatónsorozat. Bőven van lehetőség a folytatásra, hiszen A Bridgerton család Julia Quinn regényfolyama alapján készült, amely 9 részből áll. (Mind a 8 Bridgerton gyermek külön kötetet kapott, sőt, a szerző írt egy ráadás könyvet is, amelyeből egy második epilógus segítségével még alaposabban bemutatja a szereplőket.)

GABO Kiadó, 3890 Ft

A vikomton a világ szeme

Míg az első évad Bridgertonék legidősebb lánya, Daphne (Phoebe Dynevor) és Hastings hercege, azaz Simon Basset (Regé-Jean Page) egymásra találásáról szólt, addig az új epizódok középpontjában már a lány bátyja, Anthony (Jonathan Bailey) áll majd. Ő az, aki átvette a családfő szerepét édesapjuk halála után, ám a húgával ellentétben nincs szerencséje a szerelemben. Ugyanis a szeretője az első évad végén mást választ helyette. Az Anthonyt alakító színész egy interjújában azt mesélte, továbbra is követni fogják az írónő történetét, azaz ezúttal a regénysorozat második részét, „A vikomt, aki engem szeretett” című könyvet fogják feldolgozni.

GABO Kiadó, 3490 Ft

„Úgy gondolom, hogy A Bridgerton család alkotója, Chris Van Dusen fantasztikus érzékkel nyúl hozzá Julia Quinn rendkívüli műveihez, amelyek izgalmasak és szexisek. Chris ezeket a köteteket egy teljesen új szintre emeli” – mondta Jonathan Bailey. „És a tény, hogy ezúttal a show azt mutatja majd be, hogyan hajszolja a szerelmet Anthony, mindenképpen bizonyítja, hogy számos hasonlóságot fel lehet majd fedezni a második könyvvel” – nyilatkozta a sztár.

Jonathan Bailey (Fotó: Instagram/@bridgertonnetflix)

Az említett kötet a fülszöveg szerint az 1814-ben játszódik, amikor London legvonzóbb agglegénye, Anthony Bridgerton arra készül, hogy megházasodjon. Sajnos a feleségjelölt nővére, Kate Sheffield mindent megtesz azért, hogy megakadályozza húga esküvőjét. Ki hibáztatná azért, mert nem hisz abban, hogy jó férj lehet egy közismert nőcsábászból? Azonban miközben elszántan próbálja megvédeni a testvérét Anthonytól, ő maga is vonzódni kezd a férfihoz.

Simone Ashley, azaz Kate (Fotó: Twitter/@Netflix)

A második évadot márciusban kezdik el forgatni, azt pedig máris tudni lehet, hogy Kate-et a Szexoktatás színésznője, Simone Ashley játssza majd. „Kate okos, önfejű fiatal nő, akivel nem lehet a bolondját járatni – még Anthony Bridgertonnak sem” – áll a Netflix bejelentésében.

Forrás: Bustle
Nyitókép: Instagram/@bridgertonnetflix

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: