A Coachellával berobbant a fesztiválszezon: kedvenc pillanataink az első hétvégéjéről

Ahogy mindig, úgy idén is Amerika legnagyobb és legnépszerűbb zenei fesztiválja, a Coachella jelzi nekünk, hogy végre elindult a 2024-es fesztiválszezon.

A világszerte egyik legnépszerűbb esemény kapcsán pedig idén sem csak a színpadon volt mit figyelnünk, hiszen a közönség soraiban is ugyanúgy tobzódtak az A-listás sztárok, mint a fesztivál lineupjában. Így most össze is gyűjtöttük a kedvenc pillanatainkat a Coachella első hétvégéjéről.

Ikonikus duett

A Coachellán, mondhatni szokássá vált, hogy a fesztivál headlinerei hasonló kaliberű hírességeket invitálnak meg a színpadra, hogy egy-egy dalt közösen adjanak elő. Így tett idén Lana Del Rey is, akinek már belépője sem volt hétköznapi, hiszen az énekesnő egy motoros konvoj kíséretében érkezett meg, hogy megalapozza az esemény pénteki napjának hangulatát. A zseniális koncert egy pontján pedig becsatlakozott hozzá Billie Eislish is, majd közösen előadták Eilish 2016-ban kiadott Ocean Eyes című dalát, valamint Lana Del Rey egyik legnépszerűbb nótáját, a Video Games-t. Hallgassátok meg, hidegrázós.

Sztárom a párom

Sabrina Carpenter karrierje az elmúlt egy évben teljesen új szintre került és ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy a huszonnégy éves énekesnő a Coachellán is lehetőséget kapott arra, hogy elkápráztassa a közönséget. Carpenter pedig mindent meg is tett azért, hogy fellépése emlékezetes maradjon. Első körben nem mehetünk el szó nélkül az outfitje mellett sem, hiszen a múlt héten elhunyt olasz divattervező zseni előtt tisztelegve egy Roberto Cavalli-dzsekit és ruhát is viselt. Külön imádtuk a pólóját is, melyen nemes egyszerűséggel a következő felirat díszelgett: „Jesus was a Carpenter”.

De persze az sem elhanyagolható, hogy párja, a Saltburn sztárja, Barry Keoghan mennyire drukkolt neki. A BAFTA-díjas ír színész ugyanis természetesen barátnője első Coachellás buliján is jelen volt. A Burberry-be öltözött Keoghan pedig nemcsak támogatta barátnőjét, hanem még lelkes operatőrt is alakított a színpad előtt, hogy biztos minden fontos pillanat megörökítésre kerüljön a fellépésből.

Micsoda visszatérés!

Év elején bombaként robbant a hír, hogy egy fellépés erejéig visszatér a ’90-es évek egyik legnépszerűbb zenekara, a No Doubt. És egy ilyen nagyszabású reunionnak mi más is adhatott volna méltó helyszínt, ha nem a Coachella? Gwen Stefani és a banda pedig bizonyította, hogy a csaknem harminc évvel ezelőtt alakult formáció még 2024-ben is releváns. Az énekesnő két nagyszerű szettet villantott a színpadon: először egy egyedi tervezésű Ashton Michael együttesben, majd egy Dolce & Gabbana outfitben emlékeztetett minket arra, hogy bizony ő nem öregszik. A koncert még a videófelvételek alapján is legendás volt és fényét csak növelte, hogy Stefani a színpadra hívta korunk egyik legnépszerűbb popsztárját. Olivia Rodrigo pedig igazi fangirként „I love ND” feliratos trikóban duettezhette végig az egyik kedvenc No Doubt-dalát, a Bathwatert. Ez a pillanat így valószínű nemcsak nekünk, de neki is örökre beégett az emlékezetébe.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Coachella (@coachella) által megosztott bejegyzés

Fő a kényelem

Travis Kelce és Taylor Swift szerelme a jelek szerint továbbra is töretlen, hiszen a Coachellara is kéz a kézben érkeztek meg. Mi pedig imádtuk, hogy mennyire lazán vették a feltűnőbbnél feltűnőbb outfiteket felvonultató fesztiválra szánt lookjukat. Swift minden sallangot mellőzve egy all black szettet villantott, fekete shortjához fekete bőrdzsekit és pólót húzott, amit csupán egy sötétzöld baseball sapkával egészített ki. A páratlan stílusérzékkel megáldott Kelce sem agyalta túl megjelenését, egy könnyed csíkos nadrágot, kockás inget, valamint fehér pólót és egy ahhoz színben illő Converse tornacipőt villantott. Igen, van az a szint, amikor már ezt megteheti valaki és bizony, ők már azon a szinten is felül vannak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vogue (@voguemagazine) által megosztott bejegyzés

Színezd újra!

Megan Fox tavaly vörös hajjal parádézott, majd azt követően rózsaszínre váltott és nemrégiben bejelentette, hogy a „pink era” is véget ért nála. Április elején ugyanis megkezdődött a színésznő „jedi era”-ja, jelentsen ez nála bármit is. Mi ebből csak annyit vettünk észre, hogy most éppen kék tincsekkel hívja fel magára a figyelmet. Az eddigi bubi frizurát viszont a Coachella tiszteletére extra hosszú póthajjal toldatta meg és így ismét gondoskodott róla, hogy el ne felejtsük el, hogy ki az aktuális bombanő a sztárvilágban. Bár az igazgáshoz hozzátartozik, hogy ő mindig is az volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Megan Fox (@meganfox) által megosztott bejegyzés

Nyitókép: No Doubt Facebook

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: