A Dirty Dancing Baby-je visszatér: Jennifer Grey annyira megváltozott, hogy mi fel sem ismertük

Baby-t senki sem ültetheti a sarokba: Jennifer Grey hamarosan visszatér. Ennek apropóján az Instagramon osztott meg egy képet, mi pedig nem hittünk a szemünknek.

Jennifer Grey hamarosan visszatér a képernyőre Gwen Shamblin, az amerikai szektavezér és keresztény diéta hirdetőjéről szóló filmben. A színésznő Instagram-oldalán osztotta meg az átalakulást. A Dirty Dancing Baby-jeként ismert göndör hajú színésznő hatalmas átalakuláson ment keresztül a szerep kedvéért: 62 éves sztárt óriási tupírozott platinaszőke parókában láthatjuk majd a Starving For Salvation című életrajzi ihletésű filmben. A színésznő megosztott egy képet a forgatásról, a fotóhoz csak annyit írt: „Szólítsatok Gwen-nek”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Grey (@jennifergrey) által megosztott bejegyzés

Ebéd helyett ima

Gwen Shamblin prófétaként tekintett magára, amikor 1999-ben megalapította a Megmaradottak nevű egyházat. A diétaguru egyetimstaként súlyproblémákkal küzdött, majd dietetikusként szerzett diplomát. Gyerekként a konzervatív Tennessee államban nevelkedett, és egy olyan egyház tagja volt, ami többek között azt hirdette, hogy a nők alsóbbrendűnek számítanak, mint a férfiak. A szekta vezetője 1997-ben kiadott egy könyvet is, amiben az evés helyett istentiszteletre buzdítja az embereket. A Weigh Down Workshopokat templomokban tartották, a szekta pedig több mint 25 ezer tagot vonzott.

A jelenségre Chrissy Teigen is felfigyelt

Tavaly az HBO Max The Way Down címmel már készített egy dokumentumfilm sorozatot Gwen Shamblin életéről és az őt körülvevő kultuszról. Ebben az Emmy-díjas Sarah Paulson alakította a diéta gurut, Chrissy Teigen pedig ezzel az alkotással debütált executive producerként. 

Shamblin 2021 májusában férjével, a Tarzan-sorozatból ismert Joe Larával és öt másik utassal egy a Tennessee-i tóba zuhant egy magánrepülőgéppel, és a katasztrófát nem élték túl.

Jennifer Grey hosszú idő után szerepel újra képernyőn, a Dirty Dancing után ugyanis nem igazán kapott újabb szerepeket. A  Starving for Salvation februárban kerül a képernyőkre.

Forrás: Today, Vairety
Nyitókép: Lou Rocco /Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: