A Disney saját hercegnős esküvői ruhakollekcióval rukkolt elő!

Mindig arról álmodoztál, hogy az esküvőd napján olyan leszel, mint egy varázslatos Disney-hercegnő? Akkor most nagy szerencséd van, mert áprilisban debütál a Disney és az Allure Bridals esküvői ruhakollekciója, amit a mesebeli hercegnők ihlettek!

A Disney és egy esküvői ruhákra szakosodott brand, az Allure Bridals kollaborációját a mesebeli hercegnők inspirálták. A ‚‚Tündérmese’’ névre hallgató kollekció készítése során a tervezők elképzelték, milyen ruhában vonulna oltár elé Belle, Ariel, Tiana, Aranyhaj, Hófehérke, Csipkerózsika, Hamupipőke és más Disney-karakterek. A 16 darabból álló kollekcióról egyelőre még csak pár illusztrációt tettek közzé, a tervek arról árulkodnak, hogy gyönyörű sziluettekkel és izgalmas anyagkombinációkkal készülnek a tervezők. 

@allurebridals/Instagram

Az álomruhákra egészen áprilisig kell várniuk a Disney-rajongóknak, hiszen a kollekció hivatalosan a New York-i esküvői divathéten debütál. A bemutató után azonnal piacra is dobják az összeset, de a ruhák kizárólag az észak-amerikai esküvői szalonokban, hét exkluzív darab pedig csak a Kleinfeld New York-i üzletében lesz elérhető. Így, ha valaki a világ másik végén Ariel ruhájában szeretne férjhez menni, akkor igen mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Nemcsak az utazási költségek, hanem a ruhák ára miatt is. A standard kollekció ruháinak ára 370 ezer forintnál kezdődik, a drágábbakért pedig akár 775 ezer forintot is elkérhetnek. A Kleinfeldben kapható hét szett ára még borsosabb: 1 millió és 3 millió forint közötti összeggel kell számolnunk. 

@allurebridals/Instagram

Az Allure Bridals vezérigazgatója, Kelly Crum boldogan nyilatkozott a Disney-vel közös együttműködésről. Elmondta, hogy a cégnél is jól tudják, milyen sokan szeretnek bele kislányként a Disney-hercegnőkbe – a karakterek életútja, a klasszikus mesefilmek varázsa és a gyönyörű ruhák is ámulatba ejtik őket. A designercsapat minden apró részletre nagy figyelmet fordított, hogy a lehető legjobban visszaadják a mesék hangulatát, illetve a főszereplők ruháinak stílusát. Kelly viccesen megjegyezte azt is, hogy a szőke herceget és a lovat nem tartalmazza az ajánlat.

@allurebridals/Instagram

Nyitókép: IMDb

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: