„A farmomról a konyhádba”- a mexikói nagymama, aki Youtube csatornáján főzni tanítja a fiatalokat

Sokszor kívánod magadban, bárcsak úgy főznél, mint a nagymamád? Akkor neked is érdemes követned Angélát, akinek Youtube-csatornájára az elmúlt egy hónapban több mint 265 ezren iratkoztak fel.

Az egy hónappal ezelőtt indult De mi Rancho a Tu Cocina”, azaz „A farmomról a konyhádba” című Youtube csatornára mindösszesen 15 darab videót töltöttek fel az indulás óta (2019. augusztus), mégis elképesztő népszerűségnek örvend. A titka egyértelműen a csodálatos mexikói nagymama, Angéla személyében rejlik, aki a 3-5 perces videóiban főzni tanítja a fiatalabb generációkat. Nemcsak a helyi specialitások készítését sajátíthatjuk el a felvételekből, az idős asszony körbevezet a farmján és bemutatja a szebbnél szebb terméseit is.

mexikói nagymama
Fotó: Youtube/De mi Rancho a Tu Cocina

Tortilla sütő, mexikói edény, molcajete, azaz kőmozsár – néhány olyan dolog, amit a gasztronómiai újításoknak köszönhetően ma már kevesebben használnak a konyhában. Angéla viszont annál nagyobb szeretettel készít a segítségükkel isteni mexikói ételeket, és nagyon egyszerűen tárja elénk tudását, osztja meg tanácsait és tippjeit. Egy pillanat alatt belopta magát a szívünkbe:

Te mit szólsz a kedves mexikói nagymama Youtube csatornájához?

(Youtube.com)

Nyitókép: Facebook/ De Mi Rancho A Tu Cocina

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: