A felfedezés kalandja és könnyed romantika vár az újranyitott Csók Bisztróban

Művészi eklektika, Hollóházi csészében felszolgált kávé és műalkotásnak is beillő finomságok: megújult és még szeretnivalóbb lett a Csók Bisztró.

Illusztris környéken, a budapesti Andrássy úton nyitotta meg kapuit újra a Csók Bisztró, mely a modern, színes gasztroélmény és a művészeti összefonódások szerelemgyereke. Itt az ételek nemcsak finomak, hanem olyan szépek, mint egy-egy műalkotás! Ha bírod letisztult, de részleteiben színes, bátor, modern, urbánus környezetet tabuk nélkül, akkor a Csók Bisztróban repesni fogsz a gyönyörűségtől.

Csók Bisztró: ahol úgy fogadnak, mintha hazatérnél

A színes vizuális gazdagság, a kifinomult miliő mind rabul ejti azt, aki betér egy kávéra. Nem is akármilyenre, hiszen – csak hogy fokozzuk az élvezetet – a Csókban Hollóházi csészéből is kaphatod a presszót, ezzel a romantikus angol arisztokráciát megidézve. Mi több, ha megéheznél, kérj egy zsíroskenyeret, és garantáltan még az állad is leesik! Minden, ami szemnek és szájnak ingere, itt megtalálható. Nagyívű terek, művészi eklektika, ahol mindig szívesen fogadnak, mintha csak hazatérnél.

„Több, mint amit elvársz, ez egy kulcs célkitűzésünk. Nálunk mindenki többet kap, mint amit gondol: olyan intézmény kialakítását tűztük ki célul, ahol jókedv, barátságos légkör, színes és örömteli környezet várja a betérőt, ahol a vendégek tökéletes kiszolgálást kapnak. A mindennapok kényeztetése ez. A márkaszemélyiségünk pedig ehhez mérten: »aki a szerelemet és a boldogságot keresi«. Számunkra mindig jelen van az a romantikus izgalom, amit a gyomortájékon érzünk, – azok a bizonyos pillangók –, mikor a vendégnek az ételt elkészítjük. Kifinomultak vagyunk és vonzóak, akárcsak az ételeink!” – magyarázta nagy lelkesedéssel Keresztes Zsolt, üzletvezető, aki egyébként maga is egy londoni Michelin-csillagos étteremben szívta magába a romantikával fűszerezett gasztro-életérzést, hogy aztán kamatoztassa itthon is a megszerzett tudást.

Forrás: Csók Bisztró

Minőségi étkezést mindenkinek!

Magyarországon szinte egyedülálló az, amit a Csók Bisztró, Pékség és Cukrászda tűzött zászlajára. „Hisszük, hogy az étkezés meghatározó módon járul hozzá fizikai és mentális egészségünkhöz, életminőségünk javításához. Hangsúly van a »mit, mikor, mennyit, hányszor« irányelv betartásán. E hitvallás mentén alakítottuk ki, Magyarországon először, az úgynevezett DayTime Dining koncepciót is, melynek fő üzenete, hogy többször fogyasszunk inkább kevesebbet, mindezt minőségi időtöltéssel. Vagyis, jelentősége van a reggelinek, a tízórainak, az ebédnek, az uzsonnának, a könnyed vacsorának is” – részletezte a koncepciót az üzletvezető.

Mielőtt azonban azt hinnénk, hogy a bisztró tereiben elhelyezett műtárgyak miatt a vendégkör a fizetőképes turistákra, a komoly üzleti tárgyalókra vagy az urbánus koktélfogyasztó baráti társaságokra korlátozódna, minden arra utal, hogy nem így van. Keresztes Zsolt elmondása szerint sokan járnak ide kisgyerekekkel, akik a nagy térben bátran futkoshatnak, ahogy a legutóbbi gyermeknapi rendezvényen ez be is bizonyosodott. De a háziállattal érkezőket is szívesen fogadja ez a hangulatos budapesti helyszín, ahol már kortárs művészek könyveit is meg lehet vásárolni.

Nyitókép: Csók Bisztró

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: