6 teória A Grace klinika 18. évadáról, ami lázban tartja a rajongókat

Szeptember 30-án debütált a kórházsorozat új szezonja, és bár az alkotók néhány spoilert elhintettek már az érkező epizódokról, a fanok ennyivel nem elégedtek meg. Máris több elméletet gyártottak arról, mi történhet a Grey Sloan Emlékkórházban.

A Grace klinika 17. évada valamire egészen biztosan megtanított minket: méghozzá arra, hogy a világ egyik legrégebben futó sorozatában tényleg BÁRMI, de bármi megtörténhet. Például az is, hogy néhány epizód erejéig még a halott karakterek (mint például Derek, Lexie, Mark vagy George) visszatérjenek. Sokan egyébként meg voltak győződve arról, hogy az alkotók ezzel a szép gesztussal akarják majd lezárni a kórházszériát, de végül mégis berendelték a 18. szezont. Ráadásul ismét több régi szereplőt visszahívtak.

A vérbeli fanok pedig máris elkezdtek elméleteket szőni arról, mire is számíthatunk az új epizódokban és természetesen számtalan teóriával elárasztották a netet. Ezek között szemezgettünk egy kicsit, és elhoztuk neked a legérdekesebbeket.

1. Újabb baba várható a Grey Sloan Emlékkórházban

A rajongók úgy gondolják, Maggie és Winston nem várnak sokáig a családalapítással és a csodaszép tengerparti esküvőjük után hamar belevágnak a babaprojektbe. Már csak azért is, mert a dokinőt alakító Kelly McCreary augusztus 16-án Instán bejelentette, hogy gyermeket vár. Szóval nem az lenne a legkézenfekvőbb megoldás a forgatókönyvíróknak, ha ezt belevennék a sztoriba? A színésznő a szerepe szerint imádja a nagynéni létet…

2. Meredith végre szerelmes lesz

Aki végigkövette a sorozat mind a 17 évadát, pontosan tudja, ha barátokról, rokonokról és szerelemről van szó, Meredith nem tartozik a túlságosan szerencsések közé, hiszen számtalan szerettétől el kellett már búcsúznia. Éppen ezért vágynak már sokan arra, hogy végre ismét boldog párkapcsolatban élhessen. Ugyanis az eddigi próbálkozásai mind kudarcba fulladtak. Az új jelölt pedig természetesen Hayes, aki pontosan megérti, min megy keresztül Meredith Derek halála miatt. Mindkettőjük tisztában van azzal, hogy a másik már megismerte és elveszítette az igazit és nem féltékenyek a múlt szellemeire.

3. Új triumvirátus alakul

Rég örültünk annyira visszatérésnek, mint amikor az Addisont alakító Kate Walsh-t megláttuk. Derek volt felesége most Jo mentora lesz, de a rajongók abban bíznak, hogy Arizona Robbins (Jessica Capshaw) is csatlakozik hozzájuk. Camilla Luddington, azaz Jo megformálója nem titkolja, már beszélt is erről Jessicával, mert egyszerűen imádná, ha a karaktereik együtt dolgozhatnának a szülész-nőgyógyászaton.

4. Előkerül Meredith egyik exe

Mivel Teddy és Owen esküvőjén újra találkozhattunk Megan Hunttal, azaz Abigail Spencerrel, így a fanok szerint az is borítékolható, hogy a nagy szerelme (Meredith volt pasija), Nathan Riggs is felbukkan majd. És mivel az őt alakító Martin Hendersont a Netflixes Virgin Rivernek köszönhetően rengetegen megszerették, valószínűleg a Grey Sloan Emlékkórházban is örömmel fogadnák.

5. Izzie szelleme visszatér a kórházba

Izzie első lánya, Hannah (aki tinédzserkorában született), mostanra körülbelül 25 éves lehet. Ha örökölte az anyukája szenvedélyét, akkor valószínűleg ő is az orvosi pályára lépett, azaz tökéletes gyakornokjelölt válhat belőle.

6. Megismerjük Meredith apját

Peter Gallagher Dr. David Hamilton személyében lépett be a 18. évadba, az interneten pedig máris azt fejtegetik, hogy ő lenne Meredith vérszerinti édesapja és ez megmagyarázhatná azt, miért nem küzdött érte Thatcher kislány korában. Egy biztos: valamilyen csavarra garantáltan számíthatunk, mert David Hamilton ismerte Ellis Greyt.

Forrás: Bustle
Nyitókép: RTL Sajtóklub

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: