Lehet, hogy eddig rosszul használtad a szempillaspirált?

Videónkban mutatunk egy szuper technikát!

A tökéletes szempillaspirált megtalálni nem egyszerű, de ha végre sikerül, már csak azt kell megtanulnod, hogyan pingálj vele helyesen. Mutatjuk!

Gyakran elégedetlenkedsz a szempillaspiráljaid miatt? A legeslegjobb termékek sem válnak be nálad? Akkor lehet, hogy valójában nem is az eszközzel van baj, hanem egész egyszerűen csak rossz technikával dolgoztál eddig.

Ali Andreea, egyik kedvenc vloggerünk viszont nemrég készített egy szuper videót arról, hogyan érhetjük el a maximális hatást. Ha betartod a következő alapszabályokat, pofonegyszerűen varázsolhatsz magadnak elképesztő külsőt!

Súlyos bakik, amiket jobb, ha elkerülsz:

  1. Az egyik gyakori hiba, amit a legtöbben elkövetnek, hogy a pillakefét felfelé és lefelé húzogatják a tubusban sminkelés előtt. A gond az, hogy ezekkel a mozdulatokkal levegő kerül a festékbe, aminek köszönhetőn sokkal hamarabb kiszárad a szempillaspirál.
  2. Ne a pilláid végére vidd fel a festéket! Apró, csavaró mozdulatokkal a tövektől a végekig fesd a szálakat! Mindeközben pedig kissé csukd be a szemed (ne teljesen), így sokkal egyszerűbb lesz a dolgod.
  3. Nem gond, ha festék kerül a szemhéjadra vagy a bőrödre, még akkor sem, ha a szemhéjfestéket már felkented. Várd meg, amíg megszárad a spirál a bőrödön, majd távolítsd el egy vékony ecset segítségével.
  4. Ha túl sok szempillaspirált tettél fel, száradás után szedd le a felesleget egy pillakefével.
  5. Először mindig a felső pillasort fesd ki, aztán jöhet az alsó.
  6. Ha nem szeretnéd, hogy a nap végére kisebb festékdarabok potyogjanak az arccsontodra, tegyél egy kis púdert az alsó szempilláid végére. De tényleg csak nagyon keveset, úgy, hogy még véletlenül se legyen látható.
  7. Ne használj egy szempillaspirált 3 hónapnál tovább.

 

Hogyan maradhat tartós a szempillád íve és göndörsége?

  1. Mielőtt felvinnéd a szempillaspirált, használj szempilla-göndörítőt! Kicsit melegítsd fel egy öngyújtó vagy hajszárító segítségével, így fokozhatod az eszköz hatását.
  2. Vásárolj vízálló terméket! Ali Andreea szerint a göndör pillák sokkal tartósabbak, ha vízálló szempillaspirált használsz.

 

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: