Így használd a jade masszázshengert! – videó

Napi 5 perc bőrápolás

Reggelente a tükörbe nézve sokszor látod az arcod fakónak és fáradtnak? Akkor érdemes beszerezned az ősi szépségápolási eszközt, amitől a bőröd rövid idő alatt élettel teli és üde lesz!

Ha relaxációs estét szeretnél tartani, kösd össze a kellemest a hasznossal, és vesd be a jade masszázshengert! Az ősi szépségápolási eszköz nemcsak nyugtató, lazító hatású, hanem kitűnő fegyver a ráncok ellen is! Alkalmazása régi hagyományokra vezethető vissza: már a kínai nők is előszeretettel használták a hetedik századtól kezdődően.

Nézd meg, hogyan érdemes használni:

https://www.instagram.com/p/BjcrkMGg3L6/

  1. Első lépésként kend be az arcod a bőrtípusodnak megfelelő szérummal vagy akár olajjal, ezt követően pedig kezdődhet a masszírozás!
  2. Lassú mozdulatokkal érdemes dolgoznod, így könnyebben kilazíthatod a görcsös állapotban lévő arcizmokat.
Hogy miért érdemes neked is beszerezned egy ilyet?
Az arcmasszírozó eszköz jótékonyan hat a nyirokrendszerre és kitűnő méregtelenítő, salaktalanító is egyben. Segít legyűrni a puffadást és a pirosságot, illetve a kis görgőkkel végzett masszázs feszültség- és stresszoldó hatással is bír, teljesen kilazítja a befeszült, görcsös állapotban lévő izmokat. Nemcsak egy kis zent visz az életedbe, hanem csillapíthatja a fejfájást, és az egyéb közérzeti problémákra is nagyszerű gyógyír. Sőt, ha hiszel a kristályok erejében, akkor ezt az eszközt neked találták ki, mivel a jade tisztító, harmonizáló hatású ásvány. Ez az egyik legelterjedtebb, ősi tradíciókban is használt ásványfajta – állítólag az egészséget, a hosszú életet és a jó szerencsét szimbolizálja. Ha szeretnél még többet megtudni a hengermasszázsról, kattints korábbi cikkünkért!

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: