A Jóbarátok sztárjai valóra váltják 6 rajongó álmát: beülhetnek velük kávézni a Central Perkbe

Sőt, a szerencsés fanok még a népszerű vígjátéksorozat új részének felvételén is ott lehetnek!

Minden idők egyik legnépszerűbb sorozatának szereplői 2020 februárjában jelentették be az Instagramon, hogy több mint 15 év után végre újra összeállnak egy felvétel erejéig. A tervek szerint a Jóbarátok sztárjai egy különleges, forgatókönyv nélküli show-val készülnek a rajongóknak, ami májusban került volna adásba.

A felvételt eredetileg március közepére tűzték ki, azonban a koronavírus-járvány miatt sajnos el kellett halasztaniuk a munkálatokat bizonytalan időre. Ám addig is, amíg arra várnak, hogy elkezdhessék forgatni a show-t, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry és Matt LeBlanc hatalmas felajánlást tettek: 6 szerencsés rajongó csatlakozhat hozzájuk a nagy napon!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hi guys 👋🏼 ❤️⠀ ⠀ We’re so excited to join the ALL IN challenge to help keep people fed and healthy during this time. ⠀ ⠀ We’re inviting you and five of YOUR friends to join the six of us on Stage 24. Be our personal guests in the audience for the taping of our @HBOMAX reunion, as we reminisce about the show and celebrate all the fun we had 🥳 … and get the whole Friends VIP experience on the Warner Bros. Studio Tour.⠀ ⠀ We hope this brings a little joy, and something to look forward to. Go to AllInChallenge.com to enter… and donate whatever you can – $10, $25 – every dollar counts. 100% of proceeds will go to @nokidhungry, @mealsonwheelsamerica and #AmericasFoodFund which benefits @feedingamerica and @wckitchen. ⠀ Can’t wait to meet and hug you guys when this is all over 🥰 Until then, keep Facetiming, calling, DMing, and texting your friends and family. We gotta stay connected 🙏🏼

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

„Helló mindenki! Nagyon izgatottak vagyunk, hogy csatlakozhattunk az ALL IN kihíváshoz, hogy segítsünk az emberek étkeztetésének és egészségének biztosításában ezekben a nehéz időkben. Reméljük, hogy örömet okozunk ezzel, és adunk valamit, amire érdemes várni” – írta Jennifer Aniston a posztja alatt. „Legyél a vendégünk a közönségben a felvétel alatt, ahol sok év után először láthatsz mindent együtt, és hallhatod, ahogy visszaemlékezünk a sorozatra, és megünnepeljünk azt – és a sok vidám percet, amiben részünk volt… És legyél teljes VIP élmény részese a Warner Bros. Studio Tour-on.”

via GIPHY

És hogy mi a teendője annak, aki szeretne részese lenni a Jóbarátok csodájának? Az AllInChallenge.com oldalán adakozhat a jó ügy érdekében (az összeg nincs meghatározva – ahogy Jen is írja, minden dollár számít), és így máris bekerülhet a kalapba a neve! Az itt befolyt teljes összeget pedig jótékonysági célokra használják fel: többek között a No Kid Hungry, a Meals on Wheels és America’s Food Fund részére juttatják el.

„Alig várom, hogy találkozzunk, és megölelhesselek titeket, amikor ennek vége” – folytatta Jennifer. „Addig is, Facetime-oljatok, telefonáljatok, üzenjetek, írjatok a barátaitoknak és a családotoknak. Kapcsolatban kell maradnunk.” Mondanunk sem kell, a színésznő posztját máris több mint négymillióan kedvelték… A felhívást természetesen Lisa Kudrow, David Schwimmer, Courteney Cox, Matthew Perry és Matt LeBlanc is közzétette Instagramon – Lisa például szelfizett egyet a laptopjával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lisa Kudrow (@lisakudrow) által megosztott bejegyzés,

P.s. Érdemes szétnézni All In Challenge oldalán, hiszen a sztárok elképesztő ajánlatokkal csatlakoztak a kihíváshoz: Leonardo DiCaprio szerepet ajánlott a készülő új filmjében, Justin Bieber egy kisebb szerenádot ad egy szerencsés felajánló házánál, Ellen DeGeneres pedig egy műsor erejéig co-hostként lát vendégül valakit a showjában.

Nyitókép: NBC/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: