A jókedvhez 3 csepp édesnarancs illóolaj is elég: Aromareneszánsz – Könyvajánló

160 recept 16 illóolajjal

Hiszel az alternatív gyógymódokban? Rajongsz a prémium minőségű illóolajokért? Ha mindkettőre igen a válaszod, akkor mindenképp szerezd be Feller Adrienne és Tobai Ágota: Aromareneszánsz - Otthoni gyógyítás francia aromaterápiával című könyvét!

Ez nem egy könyvújdonság, inkább egy hasznos olvasnivaló, tudástár, amelyből bár én több mint öt évvel ezelőtt kaptam egy példányt, ideje sem volt a polcon porosodni, mert folyton forgatjuk a családban.

A francia aromaterápiát itthon elsőként bemutató receptgyűjtemény ugyanis természetes módon, célzottan kínál megoldásokat a különféle lelki és testi problémáinkra. Az aromaterápiával való gyógyítás egyáltalán nem új keletű dolog, a módszer több ezer éves múltra tekint vissza és generációról generációra átadott tudáson alapul. Milyen illóolajkeveréket használjunk fogínygyulladásra? Melyik természetes esszenciára lesz szükségünk, ha elment a hangunk? Mit párologtassunk influenzajárvány idején? Nincs szükség méregdrága gyógyszerekre, sőt, ki sem kell mozdulni a négy fal közül, csupán 16  bio illóolajra lesz szükségünk és a kincset érő receptúrákra.

Aromareneszánsz
Feller Adrienne-Tobai Ágota: Aromareneszánsz – Otthoni gyógyítás francia aromaterápiával, www.panarom.hu, 5906 Ft

Kevesen tudják, de az illóolajok használatával nemcsak az egészségünknek, hanem a szépségünknek, sőt a lelkiállapotunknak is kedvezhetünk. A könyv szerzői két évtizedes terápiás és oktatói tapasztalatukkal kínálnak gyógyírt olyan lelki problémákra is, mint a depresszió, elárulják, melyik illóolajjal oldhatjuk a feszültséget, sőt még a szorongás ellen is találunk benne receptet.

Ha szeretnél egy igazán hasznos társat a hűvös őszi napokra, akkor nem árt beszerezned ezt a csodálatos könyvet és a néhány üvegcsényi illóolajat!

Nyitókép: Saját

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: