Felfokozott időszak előtt állunk: a július 13-i telihold csupa új lehetőséget kínál

Teremts magadnak megoldást

Ha sajtból van a Hold, ha nem, most újrafogalmazhatod önmagad és céljaidat és megteremtheted a lehetőségeket a Telihold erejével.

A Naphoz hasonlóan a Hold is átvonul mindegyik állatövi jegyen, és különböző hatásokat gyakorol ránk, lehetőségeket teremt. Legyen szó étkezésről, szépségápolásról, de akár egy fogászati beavatkozásról is, sokkal hatékonyabb és eredményesebb, ha megfelelő időben kerítünk rá sort. Most a fogadalmak újragondolásának és megvalósításának ideje érkezett el. A július 13-án érkező teliholddal a feszültség is megnövekedhet. Energiáinkat érdemes tudatosan felhasználni. A Bakban álló szuperhold rávilágít küldetésünk, hosszú távú terveink megvalósításának mikéntjére.

Bónusz!

A Bika támasztó szögben ül a mostani teliholdhoz képest, így elősegítve az átfogó gondolkodást. Ha még nem találtad meg életutadat, életcélodat, a mostani időszak alkalmas arra hogy szünetet tarts, és felmérd a helyzetedet. Van olyan része az életednek, ahol újra és újra visszakerülsz a rajtkőre Nézz körül. Lehet hogy van egy jobb útvonal, vagy egy másik csapat akikre eddig nem gondoltál? Emlékszel még egyáltalán, mit fogadtál meg az év kezdetén? Ha nem, ideje újra felvenni a fonalat, és továbbhaladni a kitűzött cél érdekében.

Szerdán egy még kialakulóban lévő romantikus kapcsolatodat teheted komollyá a vízöntőben lévő Szaturnusz és az Ikrek jegyében található Vénusz fényszögének kedvező hatásainak segítségével. Mindkét planéta szinte izzik a körülöttük lévő légies energiáktól, úgyhogy akit most Ámor nyila eltalál, az mindent elsöprő lángra gyúlhat. Most akár egy szimpla beszélgetésből is fergeteges szerelem kerekedhet. Régebbi rosszabb kapcsolataidat is újraformálhatja a Szaturnusz támogató állása és a Vénusz diplomatikus konfliktuskezelése. Egy a lényeg: mindig a megoldásra kell koncentrálni, és szem előtt tartani, hogy egy hajóban eveztek.

Egy kis huncutság?

Most nem kell a szomszédba menni, ha egy kis romantkikáról van szó, a szentimentális Rák megédesíti az előtted álló napokat. Akik kapcsolatban vannak, most nyugodtan adják át magukat az élvezeteknek, jöhetnek a buborékok minden formában. Az egyedülállók se csüggedjenek, a mostani idő kíválóan alkalmas egy kis énidő megteremtésére, a családi kapcsolatok ápolására, barátokkal való csevegésre. Most minden rendbehozható. Ebben a fokozott, energiákkal terhelt, ingadozó hangulatot teremtő időszakban arra érdemes mindenkinek odafigyelnie, hogy ne ragadtassa el magát túlságosan, ne cselekedjünk hirtelen felindulásból.

Forrás: Mindbodygreen
Nyitókép: Stella Mukiy / EyeEm/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: