Ha érdekel, hogy ki számodra a megfelelő barát a horoszkópod szerint, akkor most megmutatjuk!

Megegyezik a valósággal?

Ha a horoszkópunkban ott a sorsunk, akkor a kapcsolataink szövevényes kérdéseire is választ adhat. Gyere, kalandozzunk el a csillagjegyek titokzatos a világába, és megtudod: ki a legjobb barátod a horoszkópod szerint!

Tedd a szívedre a kezed és ne mondd, hogy soha nem lapoztál egyből a horoszkóp részhez a kedvenc újságodban! Sokféle horoszkóp létezik, a legalapvetőbb közülük a születési képlet, amelyet a születési idődre és helyére állítanak. A mai napig az első dolgom megnézni, mit ír a csillagjegyem. Akár hiszel az asztrológiában, akár nem, a horoszkópod elolvasásával igazából nem veszíthetsz semmit. Lesd meg, hogy mit rejt a tiéd! Mit gondolsz, ki a legjobb barátod a csillagok szerint?

Kos

Ha Kos vagy, akkor az ambíció a véredben van. Holnap reggel prezentációt kell tartanod a vezetőségnek? Te még késő éjjel a diákat csinosítgatod. A motivált gondolkodásod felszabadítja a benned rejlő kreativitást. A gondolatok, az ötletek cikáznak a fejedben, és legszívesebben mindet megvalósítanád. Ezért gyakran vagy spontán és érzelmekkel teli. Ez az ambíció azonban néha türelmetlenségbe fordulhat. Nyugi, nem hajt a tatár!

Legjobb barát számodra: Mérleg

Mivel intenzív személyiség vagy, ezért jó, ha melletted van egy csendesebb társ. A Mérleg higgadtsága vissza tud húzni a földre, amikor a felhők felett szálldogálsz.

Bika

Bikaként a makacsságod a legjobb és a legrosszabb tulajdonságod. Mindig kitartasz a véleményed mellett, és véghez viszed, amit elképzeltél. Ezért sokan felnéznek rád, viszont nehezen kötsz kompromisszumot másokkal. Nem baj, ha nem te szervezed meg a céges csapatépítőt, vagy viszel végig egy projektet. Hidd el, néha jó átengedi az irányítást.

Legjobb barát számodra: Halak

Vibráló lényed mellé egy megértő, önzetlen barát passzol a legjobban. A Halak pont ilyen. Nem fog veled vitatkozni apró-cseprő dolgokon. Nyugodt természete pedig jó hatással lehet rád.

Ikrek

Kreatív személyiség vagy, aki a hátán cipel egy nagy zsákot tele empátiával. Együttérző lényed sokakban szimpátiát vált ki. Viszont az érzelmeid elragadhatnak, és alkalmanként átgondolatlan döntéseket hozol. Ez a szeszélyes jellemvonás tesz téged rugalmassá. Ne aggódj, a benned lakozó kettősség nagyszerű dolgokra képes, ha odafigyelsz rá.

Legjobb barát számodra: Vízöntő

Amikor elragadnak az érzelmek, és azt sem tudod, hogy merre van előre, akkor jól jön egy Vízöntő barátsága. A Vízöntő hozzád hasonlóan kreatív, érzelmes személyiség, de nem aggódik túl sokat. Látod, neked sem kéne!

Rák

Valld be, egy karaoke bulival ki lehet kergetni a világból. Rákként nem vágysz a reflektorfénybe, és nem szereted, ha minden szem rád szegeződik. Annak is tudsz örülni, ha süt a nap, vagy esik az eső. Az apró dolgok jelentik számodra az élet értelmét.

Legjobb barát számodra: Nyilas

Mivel Rákként előfordulhat, hogy az introvertáltak táborát erősíted, nem árt melléd egy pörgős ember. A Nyilas kilök a komfortzónádból, hogy a buli végére te legyél a karaoke királynő.

Oroszlán

Oké, te vagy a dzsungel ura. Oroszlánként igazi karizmatikus személyiség vagy, aki mindent megtesz a hatalom elérése érdekében. Emberek előtt kell beszélned? Közelről sem ismered a lámpalázat. Szeretsz a középpontban lenni, és hangoztatni a véleményedet. Téged ez éltet.

Legjobb barát számodra: Bak

Tudjuk, hogy te vagy a show sztárja, éppen ezért egy nagyon önzetlen barátra van szükséged. A Bak segíthet kiegyensúlyozni a természetedet. Szeret tervezni, ezért a csillogáshoz vezető úton sokat tud majd segíteni.

Szűz

Túl kedves vagy, hogy igaz legyél. A Szűz csillagjegyű emberek bájukkal és karizmájukkal mindenkit elvarázsolnak. Fontos számodra az igazság, és nehezen viseled a nem egyenlő bánásmódot. Érzelmes, de racionális személyiség vagy, aki tesz az álmaiért.

Legjobb barát számodra: Kos

Nemcsak beszélsz a céljaidról, hanem teszel is értük. Ez a fajta hozzáállás a Kosra is jellemző, akárcsak a tisztelet és szeretet megbecsülése. Nem véletlen, hogy képesek vagytok egymásra hangolódni.

Mérleg

A Mérlegekben megvan a kislányos báj, a naivitás, a lelkesedés, és megvan bennük az izgalmas nő, aki imádja a harmóniát és az élet szépségeit. Ha te Mérleg vagy, akkor nagyon szerencsés jegyben születtél.

Legjobb barát számodra: Oroszlán

Ki más lehetne nagy cimborád a szép dolgok megbecsülésében, mint az Oroszlán? Ő is ugyanúgy értékeli az élet szépségeit, és azok beteljesítésén dolgozik.

Skorpió

Skorpióként te maga vagy a szenvedély. A gondolkodásmódod merész, amit nem szívesen mutatsz meg akárkinek. Akaratos jellemed sokszor konfliktusokhoz vezet. Valljuk be, nem vagy könnyű eset. De a kemény páncél alatt lágyság is lapul.

Legjobb barát számodra: Vízöntő

A lágyságot a Vízöntő szabad szelleme és kedvessége kicsalogathatja belőled. A Vízöntő szereti a különleges embereket és rajong a különös dolgokért. Ha bizalmat szavazol neki, akkor igazi szövetségeseddé válhat.

Nyilas

Nyilasként szó szerint célba veszed a zsákmányt. Általában nagyon cél- és karrierorientált vagy. Ha te előléptetést akarsz, akkor mindent megteszel azért, hogy megkapd a vágyott pozíciót. A kudarc csak megerősít, és az őszinteséged tiszteletreméltó. Ezek a tulajdonságaid nagyban meghatározzák a személyiségedet és a baráti kapcsolataidat. Le a kalappal az előtt, aki tudja tartani veled a tempót!

Legjobb barát számodra: Bak

A Bak nagy eséllyel nem riad vissza a jellemed nyújtotta kihívásoktól. Ő egy kedves barát, aki szívesen segít a céljaid megvalósításában. Hozzád hasonlóan rendszerben gondolkozik, ezért jól megértitek egymást.

Bak

Bak vagy? Akkor a strukturált gondolkodásmód nem áll tőled távol. Kirándulás a barátokkal, egy közös vacsora a családdal? Imádod megszervezni a hasonló eseményeket, és kipipálni a megvalósított tételeket. Viszont a rendszermániád mögött egy önzetlen, kedves ember vagy, aki szeret segíteni másoknak.

Legjobb barát számodra: Nyilas

A Nyilas tudja miről beszélsz, ha megvalósításról van szó. Neki a lételeme a célok elérése. Ő támogatni fog a legőrültebb terveidben is. Hosszú távon erős párossá alakulhattok.

Vízöntő

Vízöntő vagy, aki tudja, hogy mennyit ér. Szeretsz kilépni a rendszerből, és más perspektívából szemlélni a világot. Nem szereted, ha gátolnak a szabadságodban, és lenyomnak a víz alá. Imádsz moziba, színházba járni, és megélni a kreativitásodat. Jó emberismerő vagy, aki képes objektíven, kívülről szemlélni élethelyzeteket. Melletted senki sem unatkozik!

Legjobb barát számodra: Bika

Ha a nagy szabadságban néha elveszel, akkor jön a Bika, aki józanságra int. Mivel te általában egy gondtalan ember vagy, érdekesnek fogod találni a Bika társaságát. Segít, hogy megtaláld a kontrollt. Igaz, nagyon mások vagytok, de jó hatással lehettek egymásra.

Halak

Valahogy mindig tudsz újat mondani. A párkapcsolati kérdésekkel szinte minden ismerősöd hozzád fordul. Ez nem véletlen! A Halak egy egyszerűnek tűnő, szerény csillagjegy, de a bölcsessége utat mutat a mindennapok útvesztőiben. Szeret segíteni másokon, de emiatt könnyen ki is használhatják. Vigyázz, nehogy azon kapd magad, hogy a barátnőd helyett te szakítasz a pasijával.

Legjobb barát számodra: Skorpió

Elsőre meglepőnek tűnhet, de a Skorpió titokzatossága és a te bölcsességed falakat dönthetnek le. A nyugodt természetedet szuperül kiegészíti a Skorpió szenvedélyes gondolkodásmódja. Ne félj tőle! Nem fog megmarni.

Nyitókép: nd3000/Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: