Ő a leggyönyörűbb nő a királyi családok történetében

Felkészültél?

Egy angol plasztikai sebész az ókori görögök tökéletességéről alkotott elméletének segítségével elemezte ki a royalok arcvonásait, a top 5 helyezett - nem is olyan meglepő - listáját pedig nemrég nyilvánosan is megosztotta.

A londoni sebész, Dr. Julian De Silva különleges projektbe kezdett bele: az ókori görögök aranymetszés-szabályát alkalmazva elkezdte vizsgálni a hírességek arcát és egy program segítségével kielemezte, ki is közülük a legvonzóbb a világon – vagyis megalkotta a Phi-számukat. A szemöldökök, a szemek, az orr, az ajkak, az áll, az állkapocs és az arcélek távolságának mérésén alapuló módszer eredményei szerint Bella Hadid a leggyönyörűbb nő, Robert Pattinson pedig a leghelyesebb férfi a Földön. (Így talán mégsem olyan meglepő, hogy az Alkonyat filmekben az általa játszott karakter szó szerint ragyogó szépség volt…)

Ám, ha azt hitted, hogy a plasztikai sebész itt meg is állt a kutatásokkal, akkor tévedsz! Dr. Julian De Silva nemrég azt a kérdést is megválaszolta, ki lehet minden idők legszebb nője a királyi családok sorában – és végre eldőlt az örök vita arról is, hogy Meghan Markle vagy Kate Middleton vonásai tökéletesebbek. A képzeletbeli koronát pedig nem más kapta, mint a szívek királynője, Lady Diana!

Fotó: Anwar Hussein/Getty Images

Vilmos és Harry édesanyja ugyanis 89.05 százalékban megfelel a görögök tökéletes szépségéről alkotott elképzelésének (csak összehasonlításként: Bella arcvonásai 94.35 százalékot értek el a skálán). Károly első felesége magas pontozást kapott az arcának és az orrának formájára, a homlokára, a szemöldöktájékára és a szemöldökére, az álla és az ajkai viszont igen alacsony számokat értek el a sebész elmondása alapján. A dobogón Ránija jordán királyné (88.9%) és Grace Kelly, monacói hercegné (88.8%) követi őt, a negyedik és ötödik helyet pedig kevesebb mint 1 százalék különbséggel fiának feleségei, azaz Meghan Markle és Kate Middleton szerezték meg.

Most azonban jöhet a dobpergés, hiszen végre kiderül, melyikük is felel meg jobban a görögök szépségideáljának: a versenyt Harry felesége nyerte 87,4 százalékkal, míg sógornője, Katalin 86.8 százalékot kapott a sebésztől. Dr. Julian De Silva kiemelte, hogy Meghan arcának szép a szimmetriája és majdnem száz százalékig tökéletes az orrának formája, ráadásul csodálatos szív alakú álla van, ami rengeteg nő álma. Kate esetében pedig a szemek, az ajkak és az orr közötti távolság aránya kapott kiemelkedő pontszámot.

Fotó: Georges De Keerle, Daniele Venturelli, Bettmann, Charles McQuillan, Daniel Kalisz/Getty Images

Forrás: Daily Mail
Nyitókép: Karwai Tang/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: