A Lancôme ütős kampányfilmmel népszerűsíti legújabb parfümjét, az Idôle-t

Az Idôle jött, látott és győzött

Néhány napja debütált a Lancôme legújabb illata, az Idôle. A parfümhöz készült kisfilm is megérkezett, ami elég ütősre sikerült - a fiatal amerikai színésznő, Zendaya szeli át a várost lóháton.

Egyedülálló üveg, kellemes citrusos illat és egy meseszerű kampányfilm – a Lancôme nem bízta a véletlenre legújabb, Idôle parfümjének sikerét. A neves francia márka legfrissebb illatát erős, magabiztos nőknek készítette, akik nem félnek szembeszállni a konzervatív társadalmi normákkal.


Ehhez az üzenethez nem is választhattak volna jobb nagykövetet, mint a Z-generáció egyik legígéretesebb színészpalántájának tartott Zendayát. A 22 éves amerikai énekes- és színésznő a Disney világában nőtt fel, ám az elmúlt években egyre több nagyszabású filmben is feltűnt. Idén pedig az HBO-n debütáló Eufória sorozatban egy egészen más szerepben is bizonyíthat, hiszen a drámában egy drogfüggő tinédzsert alakít.

A Lancôme az időtlen elegancia tökéletes példája. Ez a kampányaira és a termékeire is igaz. Pont ezt a fajta kifinomultságot keresem, most, hogy a nővé válás útjára léptem. Egy olyan branddel szerettem volna dolgozni, aki felnőtt nőként tekint rám és én is úgy érzem magam a munka során.” – nyilatkozta a híresség.

A parfüm girl power üzenetét csak tovább erősíti, hogy az illatot három nő, Shyamala Maisondieu, Adriana Medina és Nadège Le Garlantezec álmodta meg közösen. Medina úgy jellemezte az Idôle-t, hogy a parfüm a viselőjének a lelkét is megérinti és segít elhinni neki, hogy semmi sem állíthatja meg abban, hogy megvalósítsa álmait. Valamint, azt is meg kell említenünk, hogy miközben Zendaya egy lóháton vágtat át a városon a háttérben Sia Unstoppable (=megállíthatatlan) című számát hallhatjuk. 

Az Idôle különleges illatát a virágos elemeket felváltó citrus aromának köszönheti. Az összetevők között a bergamott, a jázmin, a rózsa, a cédrus, a pacsuli és a vanília is megtalálható. A termék azonban nemcsak ezért, hanem üvege miatt is egyedülálló – a kifinomult design Chafik Gasmi, építész nevéhez köthető, aki egy 15 mm széles üvegcsét tervezett a Lancôme termékének.

Nyitókép: @lancomeofficial/Instagram

Ha tetszett a cikkünk, olvasd el még ezt is:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: