A legmenőbb sportos ruhadarabok nem csak #gymselfie királynőknek

Kényelmesen és csinosan az edzőteremben is!

Sportolás közben (jobb esetben) nem arra koncentrálunk, hogyan nézünk ki. Mégis, ha már izzadtan, kipirosodott arccal kapkodok a levegő után, akkor legalább hadd tegyem mindezt trendi ruhadarabokban.

Azok, akik rendszeresen sportolnak tudják, milyen monotonná tud válni télen a mozgás. Legalábbis én így vagyok ezzel. Legszívesebben egy kis futással hozom magam formába, de egy idő után megunom, hogy folyamatosan a konditerem futópadját koptatom. A nyár viszont számtalan lehetőséget kínál, már, ami a kültéri sportolást illeti. A konditermi edzést néha felválthatja egy-egy szabadtéri futás, de az utóbbi időben például a közelben lévő szabadtéri fitnesz- és sportpályát látogatom, mert a barátnőmmel rákaptunk a kosarazásra.

A nyári forróságban hatványozottan igaz, hogy a sportruházatunkat jól kell megválasztanunk – egy olyan póló, aminek rossz a légáteresztő képessége pokollá tudja tenni a testmozgást. Ha új darabokra vadászunk, elsősorban ezt a szempontot kell figyelembe vennünk. Ha ezt leellenőriztük és az elvárásainknak megfelel az anyagösszetétel, akkor jöhet a külcsín. A legtöbb sport- és szabadidő ruházatot forgalmazó márka a minőség mellett az esztétikai szempontokra is nagy hangsúlyt fektet. Természetesen a testedzés nem arról szól, mennyire vagyunk csinosak (hacsak nem azért megyünk sportolni, hogy meglegyen a napi #gymselfie…), de valljuk be, sokan szeretünk trendi darabokba bújni. Nem mellesleg ezeket még a hétköznapi ruhatárunkba is be tudjuk építeni. Egy sportos crop top + egy paperbag fazonú nadrág = tökéletes napi outfit.

Következzen néhány olyan ruha és kiegészítő, amik tökéletesek egy kis futáshoz, fitnesz edzéshez, jógához és bármilyen más testmozgáshoz. Ezek a darabok a funkcionális feltételek mellett az én esztétikai elvárásaimnak is megfeleltek (ami bevallom, nem egyszerű feladat).

Crop top, H&M 3995 Ft

Szabadidőnadrág oldalán cipzárral, P.E. Nation 189 $

Fejpánt, Live the Process 28 $

Hosszú ujjú crop top, Nike 55 $

Fekete leggings oldalán cipzárral, Oysho 8995 Ft

Menta színű crop top, Beyond Yoga 70 $

Biciklis nadrág, H&M 3995 Ft

Kapucnis pulcsi, Nike 100 $

Aurora body, Live the Process 168 $

Odyssey React Flyknit 2 futócipő, Nike 120 $

Nyitókép: Star Stock/Shutterstock

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: