A LEGO x Levi’s kollekciónak köszönhetően egy pillanatra újra gyereknek érezhetjük magunkat

Gyerekkorunk két ikonikus márkája egy elképesztően kreatív közös ruházati kollekciót dobott a piacra, amely segítségével mindenki megcsillogtathatja kreativitását és személyre szabhatja saját darabját.

„Hordható alkotás, amely a határtalan képzelőerőt ünnepli” – ezzel a szlogennel látott napvilágot a LEGO csoport és a Levi’s ruházati márka legújabb közös kollekciója. A közkedvelt játékgyártóra jellemző vizuális elemek mindenhol feltűnnek a ruhadarabokon, például az építőkockák klasszikus sárga, vörös, zöld, kék, fehér és fekete színeiben pompáznak a gombok és a cipzárok is. A kapszulakollekciót egy különleges részlet teszi igazán egyedivé: a ruhákba varrt hajlítható LEGO alaplap. A mozaikszerűen elhelyezett lapocskák rugalmas szilikonból készültek és az idén bemutatott LEGO DOTS elemek segítségével bárki megalkothatja saját mintáját. Ezzel felidézheti a gyerekkori emlékeit.

Fotó: LEGO x Levi’s

A díszíthető alaplap a vintage Levi’s Trucker és a Dad Crop Trucker dzsekin, az ’93 Straight farmernadrágon, kapucnis felsőkön, hosszú ujjú pulóvereken és kiegészítőkön is megjelenik. A tetszés szerint variálható darabok mellett a kollekció részét képezik azok a mintás rövid ujjú pólók is, amelyek ugyan nem rendelkeznek alaplappal, azonban a két márka egyedülálló együttműködése előtt tisztelegnek.

„Ez egy nagyon klassz együttműködés, amely az önkifejezés, a kreativitás, és a nosztalgia szellemében valósult meg. A Levi’s és a LEGO Csoport egyesíti erejét, hogy valami különlegeset, egyedülállót alkosson. A tetszés szerint alakítható alaplapoknak köszönhetően a Levi’s szó szerint egy új, tiszta vásznat nyújt a LEGO játék számára” – mondta Karyn Hillman a Levi Strauss & Co. termékvezetője.

Nyitókép: LEGO x Levi’s

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: