A legújabb beauty trend a legbizarabb, amit eddig láttál

A legújabb őrület: az ördög száj

2017-ben a hullámos szemöldökök öntötték el a közösségi média platformokat. Most egy újabb bizarr trenddel lettünk gazdagabbak, amire semmi szükségünk nem volt. Megérkezett az ördög vagy más néven polip száj, ami hullámossá teszi az ajkak körvonalát.

A trend először Oroszországban terjedt el (ahol egyébként a férfiak is bevállalják) és egy plasztikai sebésznek, Emelian Braude-nak köszönhetően robbant be a köztudatba. Az ördög száj beavatkozás során az ajkak külső vonalát töltik fel, ettől válik hullámossá a körvonaluk.

A trend megosztó fogadtatásban részesült: a legtöbb ember nem rajongott érte, de voltak, akik szerint kifejezetten kellemes látványt nyújt a beavatkozás végeredménye. A kellemes fogalma relatív, mi inkább nem szeretnénk ilyen szájjal rohangálni az utcán. Az internet népe is a miénkhez hasonlóan reagált az ‚‚alkotásokra’’, például volt, aki egy ‚‚egzotikus herpeszhez’’ vagy a pirog nevű orosz ételhez hasonlította a végeredményt. A beavatkozás a szakmabelieket is megbotránkoztatta. Dr. Krystyna Wilczynski plasztikai sebész elmondta, hogy a feltöltés rettentően veszélyes és számos negatív következménye lehet. A befecskendezett anyag ugyanis a vérerekbe juthat, elzárhatja azokat és nekrózist okozhat.

Szerencsére sokan a szépészeti beavatkozás helyett inkább sminkkel vagy Photoshoppal varázsolnak maguknak ördög ajkakat. Ez ugyanis jóval olcsóbb és biztonságosabb, mint a feltöltés. Mi továbbra is azt gondoljuk, hogy a természetes alakú száj sokkal esztétikusabb. Egyetértesz velünk?

@_telesem_stavropol_ / Instagram
@_telesem_stavropol_ / Instagram
@_telesem_stavropol_ / Instagram
@_telesem_stavropol_ / Instagram
@_telesem_stavropol_ /Instagram

Nyitókép: @_telesem_stavropol_ /Instagram

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: