A lehetőségek kapuja most számodra is kitárul!

Eldöntötted, hogy változtatsz, elindultál egy úton, ami már rólad szól. Sajnos előfordulhat, hogy sok embert elveszítesz, de ne bánkódj, a hét az elengedésről és az új lehetőségek kapuján való átlépésről szól. Tudd, hogy valami jobb vár rád!

Amikor eldöntjük, hogy elindulunk egy új úton, néha pont azokat veszítjük el, akiket a leginkább a szövetségeseinknek hittünk. Barátok, családtagok maradnak el. Ilyenkor legtöbben elbizonytalanodunk, vajon jó döntés volt változtatnunk az életünkön? Kilépni a langymeleg biztosból a bizonytalanba? Bizony minél nagyobb a változás benned, annál nagyobb lesz körülötted is, de az augusztusban fennálló csillagkonstellációk pont ebben segítenek. Eldobbantani a mélyből és átlépni a lehetőségek kapuján. Rajtad áll, hogy merre indulsz el. Az egyik út felfelé visz, a másik felerősíti az eddigi problémáidat. Figyeld a jeleket az életedben, és a csillagok jóslatait.

KOS

Ahová a nap nem süt be, oda az orvos tér be. Ha az elmúlt napokban a hűvös idő miatt visszavonultál a csigaházadba, akkor most azonnal ragadd meg a lehetőséget és irány a szabadba. Főleg a kora reggeli felkelő, és a lenyugvó nap energiáit használhatod a javadra. Ébreszd fel a csakráidat, és töltekezz D-vitaminnal. Fokozd napfénnyel a teljesítményedet, mert a következő napok megterhelőek lehetnek számodra. Főleg családi, vagy párkapcsolati téren érhet csalódás.

BIKA

A vihart nem véletlenül hívják égi áldásnak. Az eső átvitt értelemben azért van, hogy lemossa rólad a múltat, a vihar pedig felbontja a berögzült sémákat, lebontja a falakat. Minden vihar után kitisztul az égbolt. Neked csak arra kell odafigyelned, hogy vehemens habitusoddal most ne a vihar ellenében cselekedj. Próbáld tudatosan kezelni azt, hogy helye és ideje van a változásnak az életedben. Engedd, hogy megtörténjen a változás és ébredj fel a szíved szavára.

IKREK

Hatalmas erők dolgoznak most az univerzumban, és az Ikreknek most az önszembesülés ideje jött el. Mi az, amit eddig erőnek erejével próbáltál fenntartani? Melyik az a terület életedben, amelynek fenntartásán folyamatosan dolgoznod kell? Lehet, hogy elérkezett az ideje, hogy elengedd az álarcot és mindenki láthassa összedőlni a kirakatot. Ez egyáltalán nem gyengeség. Ha felvállalod mi az, amit ideje elengedned az életedben, azonnal megnyílik egy másik lehetőség, amin beléphetsz. Légy őszinte.

RÁK

Van egy mondás, ha valami jó történik, utazz el, hogy megünnepeld. Ha valami rossz történik, utazz, hogy elfelejtsd, és ha nem történik semmi, utazz el, hogy végre történjen valami veled. Nos a következő napokban nagyon szerencsés a csillagzatod mindenféle utazáshoz, ismerkedéshez, barátsághoz, de akár új szerelemhez is. Tudjuk, hogy nehezen indítod be a hajtóműveket. De hidd el, most nagyon érdemes.

OROSZLÁN

Ez egyértelműen a te heted lesz. Fényed, csillogásod beragyogja a teret. De te is tudod, hogy ez csak a látszat, mert belül valami nagyon hiányzik. Igen. Az önszeretet. Bár kívülről úgy tűnik, stabilan állsz a világban, még mindig vannak olyan belső ellenségeid, amelyekkel elérkezett az idő leszámolni. Ne legyél többé önsorsrontó. Fogadd el magad a hibáiddal együtt, és sokkal tökéletesebbnek fogod látni a világot.

SZŰZ

Az együttérzés és egészség területein lehetnek a héten nagy pillatatok. Drámáért pedig nem kell a szomszédba menni, hiszen az amúgy is szókimondó természetedet az Uránusz hatása tovább borzolja. Teljesen jó dolog, ha el tudod mondani a problémáidat, de a héten figyelj oda, hogy ne robbanj vulkánként. Minél előbb felismered, melyek azok a dolgok, amik kiakasztanak, annál hamarabb léphetsz a gyógyulás útjára. Most csak rajtad múlik, hogy mit oldasz meg az életedben.

MÉRLEG

Nyugodt, hűvös, összeszedett. Na, ez nem leszel a héten. Ahogy a lendületes oroszlán Nap ütközik az Uránusszal, teljességgel elveszíted a fejedet. Vigyázz azonban a hirtelen felindulásból elkövetett lépéseidre és mondataidra, mert olyan emberi mélységekbe zuhanhatsz, amelyből nehéz kikeveredni. És tudjuk, utána óriás önmarcangolásba kezdenél. A fejlődéshez inkább próbáld megismerni a saját és a másik fél álláspontját is alaposabban.

SKORPIÓ

Az amúgy is szenvedélyes jegyeden most a még tüzesebb Oroszlán Nap száguld keresztül. A szakmai ambícióid újfent szárnyakat kaphatnak, és ha az elmúlt időszakban olyan feladatokat végeztél, amelyek közel álltak szívedhez, esetleg karitatívak voltak, most végre megérezheted a siker édes ízét is. De a héten felismerheted, hogy bizonyos dolgokban meg kell teremtened az egyensúlyt, különben veszélybe kerül a magánéleted.

NYILAS

Az Oroszlán újhold a terjeszkedés és felfedezés területein hoz lehetőséget a változásra a Nyilasoknak. Ha a vállalkozásban kisebb-nagyobb elakadásod volt az utóbbi időben, akkor a mostanában felbukkanó sokkal rugalmasabb gondolataiddal orvosolhatod a helyzeted. Elérkezett az idő arra is, hogy végre önmagadba fektess és tanfolyamon, vagy tréningeken vegyél részt. Sőt, konstellációid az utazási szektort is kedvezően értintik, így most tényleg kitágíthatod látókörödet, de ne feledd, minden lépésednek egy nagyobb jót kell szolgálnia.

BAK

Irigylünk, ugyanis az Oroszlán újhold az erotikus zónáidon hald át, és majdhogynem szélsőségessé alakítja át. Az újholdak jellemzően újrakezdési energiát hordoznak, és hat hónapig befolyásolhatják a történéseket, ezért lesz időd megoldani az előtted álló feladatokat. Az erotika nyolcadik háza, amelybe most villámként csap bele az újhold rezgése, egyszerre sötét, intenzív és elbűvölő. Nézd meg, kinek a karjaiba lök most az ég, de tudnod kell a megoldások most nem lehetnek szürkék, csak feketék vagy fehérek. Lehet, hogy nehéz lesz, de be kell zárni egy ajtót.

VÍZÖNTŐ

Békére törekvő jegyként talán kicsit nehezebben veszed észre, ha valakinek, vagy valaminek már nincs helye az életedben. Gondolkodtál már azon, vajon miért hagyod, hogy méltatlanul bánjanak veled? Érett kapcsolatokban mindkét fél tudja, hogy a kompromisszum szükséges része az egyenletnek. És ha nem is tetszik mindenkinek a pillanatnyi meccseredmény, megértik a nagyobb képet. Fel kell tenned magadnak a kérdést: vajon partnered is oda tart, ahová te? Ha nem a válasz, ideje szabadon engedni.

HALAK

Az egészséges életmód és az öngondoskodás ideje jött el az Oroszlán újholddal, így a napokban érdemes megvizsgálnod, mit (nem) tettél meg magadért az elmúlt hónapokban, években. Talán ideje lenne változtatni és végre kiteríteni a jógaszőnyegedet is. Mint az akvárium üvegét, tisztítsd és méregtelenítsd a testedet, hogy a lelkedből is kitisztuljanak az elakadások, és meglásd a körülötted lévő új lehetőségeket.

Nyitókép: Tatyana Antusenok /Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

 

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: