A Lush All The Wild Things szappanjával támogatja az ausztráliai tüzek áldozatait

Január 24-én került forgalomba a márka koala alakú fürdőterméke, az All The Wild Things szappan, amely globálisan elérhető az üzletekben és online is.

A friss, kézzel készült kozmetikumokat gyártó és forgalmazó Lush már korábban is igyekezett kampányaival rávilágítani a kevéssé ismert társadalmi és környezetvédelmi problémákra. Éppen ezért a márka januárban elindította a Bush Animal Fund nevű kezdeményezését, amellyel az ausztrál bozóttüzek által sújtott állatok megmentését és természetes élőhelyeik helyreállítását támogatja.

A kampány keretében forgalomba került All The Wild Things szappan itthon extra limitált számban január 29-től kapható, ami egyébként a népszerű, Outback Mate nevű fürdőtermékük limitált kiadású változata. Eukaliptuszt és citromfüvet is tartalmaz. A termék eladásából származó bevétel a Bush Animal Fund nevű alapba kerül.

Lush
Fotó: Lush

„A világ elismeréssel adózik az ausztrál hatóságok elképesztő munkájának, hiszen nélkülük sokkal több állati és emberi áldozatot követeltek volna a 2019 szeptembere óta országunkban tomboló bozóttüzek. Tudjuk, hogy a teljes felépülés hosszú és nehéz lesz. A Bush Animal Fund is egy nemzetközi kezdeményezés, mellyel a közösségi támogatásból működő szervezeteket támogatjuk.” – mondta a kampány kapcsán Peta Granger, a Lush ausztrál és új-zélandi igazgatója.

„A Lush az egész világon felhívta a vásárlói és dolgozó figyelmét a tragédiára. El sem tudjuk képzelni, milyen szörnyű látvány tárul azon önkéntesek szeme elé, akik a bozóttüzeket túlélő állatok megmentésén fáradoznak. Eddig körülbelül egymilliárd állat pusztult el a tűzben. Az önkéntes állatmentők munkájának elismeréseképp azonnal elindítjuk egy exkluzív szappan forgalmazását, mely az All The Wild Things nevet viseli. A termék eladásából származó bevételt az állatmentő csoportok támogatására fordítjuk, akik elsősegélyt nyújtanak és a természetes élőhelyek helyreállításán fáradoznak.” – tette hozzá Hilary Jones, a márka etikus kereskedelmi igazgatója.

Vásárolj egy szappant Te is és ezzel támogasd te is a szervezetet!

Nyitókép: Lush

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: